Έμμονο Γκρίζο - Τι κι αν αλλάξω (Official Video 2012)

haryy

Ενεργό μέλος
Hi guys! Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φτιάξουμε ένα κλιπ για ένα κομμάτι από το cd μας που κυκλοφόρησε τον Φλεβάρη, οπότε και το κοινοποιώ εδώ... παρατηρήσεις καλοδεχούμενες και ευπρόσδεκτες. Ελπίζω να σας αρέσει, όπως και το τραγούδι βεβαίως!

Stay rock!!

Εξαιρετικό το κομμάτι.

Και στο λέει ένας που σιχαίνεται με όλο του «το είναι» τον Ελληνικό στίχο στη rock. ;D ;D ;D

Η παραγωγή είναι ό,τι καλλίτερο έχω ακούσει ΠΟΤΕ σε Ελληνικά επίπεδα….ισάξια με αυτές του εξωτερικού (Κοιτάει τους Nickelback στα ίσια. ).

Το video είναι πολύ καλό…γρήγορο…με brutality στο montage.

To cross processing effect πάει πολύ στο style (γι΄αυτό το έκαμνα και εγώ στο video του Παπαδόπουλα  :P ;D).

Το ότι είναι μικρό σε διάρκεια επίσης μου άρεσε.

Μπράβο Χάρη….μπράβο σε όλους  σας..

Μπράβο ρε έμμονοι! Πολύ γκάζι και ενέργεια.

Ωραίος ήχος και ωραία εσωτερικά πλάνα.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

Πορώθηκα πρωί πρωί.  ;D

Το ροκ γρέζι στην φωνή με ελληνικό στίχο μου έκανε τρομερή εντύπωση.  :D

Και γαμώ το groove ,δυνατό το βίντεο!

Δε σε κρύβω ότι έκανα headbanging από τα πρώτα δευτερόλεπτα αυθορμήτως  8)

Καλά ε μπήκε ήδη στο mp3!Που μπορούμε να βρούμε το άλμπουμ;

Οι στίχοι είναι ποιητικοί,αφηρημένοι ταιριάζοντας  νταν με το γενικότερο ύφος. \m/ 

Έχετε live μεσα στο μήνα?

Άντε γιατί κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως είναι το ελληνόφωνο ροκ σε αυτήν την χώρα μες τους ''ρόκερς'' που πλασάρονται στα mad awards.  >:(

Ναι λοιπόν!

1. Έκανα headbanging ακόμη κι εγώ, ντάλα στις 12:00 το μεσημέρι!

2. Πότε και πού θα παίξεται παρακαλώ;

3. Το CD που να το αγοράσουμε (άντε μπας και βγεί και τίποτα ρε παιδιά).

4. Γιατί νιώθω ότι επαναλαμβάνω ότι λένε οι από πάνω;

Γαμώτα βίντεο και γαμώτα κομμάτια! Μπράβο και 0 σχόλια αρνητικά!

Μπράβο παιδιά! Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Συγχαρητήρια!!!

Stoner Jackass είπε:

Οι στίχοι είναι ποιητικοί,αφηρημένοι ταιριάζοντας  νταν με το γενικότερο ύφος. \m/ 

Άντε γιατί κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως είναι το ελληνόφωνο ροκ σε αυτήν την χώρα μες τους ''ρόκερς'' που πλασάρονται στα mad awards.  >:(
Θα συμφωνήσω απόλυτα!

LK είπε:
Εξαιρετικό το κομμάτι.

Και στο λέει ένας που σιχαίνεται με όλο του «το είναι» τον Ελληνικό στίχο στη rock. ;D ;D ;D

Η παραγωγή είναι ό,τι καλλίτερο έχω ακούσει ΠΟΤΕ σε Ελληνικά επίπεδα….ισάξια με αυτές του εξωτερικού (Κοιτάει τους Nickelback στα ίσια. ).

Το video είναι πολύ καλό…γρήγορο…με brutality στο montage.

To cross processing effect πάει πολύ στο style (γι΄αυτό το έκαμνα και εγώ στο video του Παπαδόπουλα  :P ;D).

Το ότι είναι μικρό σε διάρκεια επίσης μου άρεσε.

Μπράβο Χάρη….μπράβο σε όλους  σας..
Λάκη, θα το πάρω πάνω μου ρε, τι Nickelback μου λες??? :o Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα θερμά σου λόγια και ξέρω ότι τα πιστεύεις. Είναι τιμή μου που συγκρίνεις τον ήχο μας με παραγωγές του εξωτερικού... Η βασική ιδέα ήταν να έχουμε punchy αλλά φυσικό και επιθετικό ήχο, όπως περίπου έχουμε στις πρόβες και τα live μας. Ελπίζω πως το πετύχαμε αυτό. Τα τεχνικά σου σχόλια για το κλιπ δεν γνωρίζω τι είναι αλλά αφού σου άρεσε, εμένα μου περισσεύει :D. Η μικρή διάρκεια και μένα μου άρεσε πολύ...Thanks a lot!!!

Μπράβο ρε έμμονοι! Πολύ γκάζι και ενέργεια.

Ωραίος ήχος και ωραία εσωτερικά πλάνα.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!
Ντάνκε chief!!!

Οι στίχοι είναι ποιητικοί,αφηρημένοι ταιριάζοντας  νταν με το γενικότερο ύφος. \m/  

Άντε γιατί κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως είναι το ελληνόφωνο ροκ σε αυτήν την χώρα μες τους ''ρόκερς'' που πλασάρονται στα mad awards.  >:(
8) 8). Είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ "δύσκολος" με τον ελληνικό στίχο, αλλά ο τρόπος γραφής του Μπάμπη και η μελωδικότητα των στίχων του με ελκύει και μου κολλάει με τη μουσική μας (είναι και ένας βασικός λόγος που μπήκα στο συγκρότημα πριν 4 χρόνια). Το ελληνόφωνο γενικά το θεωρούμε πρόκληση γιατί είναι πιο δύσκολο να ταιριάξει ειδικά με τον σκληρό ήχο που πολλές φορές έχουμε, αλλά είναι και πιο άμεσο στον έλληνα ακροατή.

Live έχουμε και καλό μάλιστα, αλλά θα είναι στο Νεστόριο της Καστοριάς 5 Αυγούστου όπου θα ανοίξουμε την τελευταία μέρα του riverparty. Aν είσαι από πάνω και μπορέσεις να έρθεις θα σου δώσω και cdάκι, αλλιώς στείλε μου με pm διεύθυνση να σου στείλω ένα. Δυστυχώς η τελευταία μας "περιπέτεια" με τις δισκογραφικές και τις εταιρείες διανομής δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε, πια μόνο δια ..προσωπικής επαφής! :)

Και από μένα ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ωραίο κομμάτι, πιασάρικο, δυνατό με φοβερή παραγωγή!
Thanks, και μια beerα στην υγειά σου!

Αυτό το κορίτσι με το περικάρπιο  τι το παιδεύεται παλιό ροκάδες  …φρικιά ... μπλιαχ  ;D

Ωραίο το Yamaha  ;)

Nikolas είπε:
Ναι λοιπόν!

1. Έκανα headbanging ακόμη κι εγώ, ντάλα στις 12:00 το μεσημέρι!

2. Πότε και πού θα παίξεται παρακαλώ;

3. Το CD που να το αγοράσουμε (άντε μπας και βγεί και τίποτα ρε παιδιά).

4. Γιατί νιώθω ότι επαναλαμβάνω ότι λένε οι από πάνω;

Γαμώτα βίντεο και γαμώτα κομμάτια! Μπράβο και 0 σχόλια αρνητικά!
1. Απιστεύφταμπλ, εσύ ένας κλασσικός!! ;D (αν και δεν σε θεωρώ μονοδιάστατο, μουσικά ;))

2. Προγραμματισμένο αυτή τη στιγμή, 5 Αυγούστου Νεστόριο Καστοριάς, riverparty.

3. Mπορείς να το προμηθευτείς από εδώ http://www.musicpost.gr/mt/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5414&category_id=22&keyword=%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF+%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF&option=com_virtuemart&Itemid=1 αλλά αν υπάρξει οποιοδήποτε κόλλημα, μου στέλνεις διεύθυνση και θα λάβεις ένα! 8)

4. Καλό είναι αυτό γιατί η πολυφωνία θα με ....μπέρδευε ;D ;D ;D

Μπράβο παιδιά! Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Συγχαρητήρια!!!
Ολόψυχες και οι ευχαριστίες μου!! :) :) :)

Ξέρω, δεν είναι το ίδιο αλλά δεν ανεβάζεις και το mp3 για μας που δεν βλέπουμε τα βίντεα να harrούμε λίγο;  ;D

lgbesios είπε:
Αυτό το κορίτσι με το περικάρπιο  τι το παιδεύεται παλιό ροκάδες  …φρικιά ... μπλιαχ   ;D

Ωραίο το Yamaha  ;)
Yamaha bb424χ rules!!

To κορίτσι δεν ρωτάς τι κουμάσι είναι που το φιλάει ο άλλος στο τέλος και αυτή την κάνει με ελαφρά και τον αφήνει σύξυλο? Αχ, γυναίκες >:( 8)

Μπράβο σας και από εμένα παιδιά- γκάζι, ύφος, «αλητεία», παραγωγή- απ' όλα τα καλά έχει το κομμάτι.

Μπράβο και σε σένα haryy για τον massive ήχο- στο έχω ξαναπεί και παλιότερα- που είναι σούπερ και πάει γάντι σε ένα power τρίο.

Πάντως αν δεν το έβλεπα, άνετα θα έλεγα ότι έπαιζες με Rickenbacker  ;D 8) 

haryy είπε:
Μου χε ξεφύγει, σόρρυ.

Ωraw κομμάτι.

Power και τα μυαλά στα κάγκελα και πολύ μου αρέσει.

Η φωνή ότι πρέπει, όμορφες δυναμικές, γουστάρω ήχο ντραμς, ωραία η παραγωγή (καλά, ο Λάκης υπερβάλλει πάντα όταν του αρέσει κάτι), σωστή διάρκεια (hit & run) και καλοί και σφιχτοί οι παίχτες.

Πάμε στις προτιμήσεις μου (Ψύλλοι στ' άχυρα και άλλες ιστορίες ενός άμπαλου)

Ίσως να ήθελα λιγο πιο μπροστά τη φωνή (μιας και τη θεωρώ asset).

To μπάσο προσωπικά θα το ήθελα πιο διακριτό (όπως ας πούμε στο σχήμα το 1:22) και πενάτο-γκαν γκαν (όπως στη "Δίψα") για τέτοιο κομμάτι. Έχει ενσωματωθεί (αλοιφή) με τον ηχητικό τοίχο. (Στο 1:18 γιατί την κόβεις τη νότα σου; Έπρεπε να την αφήσεις να σβήσει την ώρα που μετράει το hi-hat).

Και εκείνο που θα θελα λίγο παραπάνω (now picture this): Είμαστε 1:54 και ο τραγουδιστής έχει πεί το τελικό ρεφραιν. Με τον τελευταίο στίχο, κραυγή-πάσα σε ένα σόλο με κατεστραμένο ήχο a la Young με λίγες νότες, ένταση και μικρή διάρκεια και το κομμάτι κλείνει με το σχήμα που παίζετε στο 1:54.

Stuff that legends are made of....  ;D

Μην ακούς όμως που παραμιλάω.

Παραμένει πολύ ωραιο κομμάτι που μ' έβαλε στη πρίζα να τσεκάρω το cd. Subito.....

Ευχαριστώ.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μπράβο σας και από εμένα παιδιά- γκάζι, ύφος, «αλητεία», παραγωγή- απ' όλα τα καλά έχει το κομμάτι.

Μπράβο και σε σένα haryy για τον massive ήχο- στο έχω ξαναπεί και παλιότερα- που είναι σούπερ και πάει γάντι σε ένα power τρίο.

Πάντως αν δεν το έβλεπα, άνετα θα έλεγα ότι έπαιζες με Rickenbacker  ;D 8)   
Thanks for the compliments....E, λίγο πιο μοντέρνο (και φθηνότερο!) το γιαχάχα μου μαζί με το sansamp rbi που το ταίριαξα αλλά θα του αρέσει η σύγκριση! ;)

Μου χε ξεφύγει, σόρρυ.

Ωraw κομμάτι.

Power και τα μυαλά στα κάγκελα και πολύ μου αρέσει.

Η φωνή ότι πρέπει, όμορφες δυναμικές, γουστάρω ήχο ντραμς, ωραία η παραγωγή (καλά, ο Λάκης υπερβάλλει πάντα όταν του αρέσει κάτι), σωστή διάρκεια (hit & run) και καλοί και σφιχτοί οι παίχτες.

Πάμε στις προτιμήσεις μου (Ψύλλοι στ' άχυρα και άλλες ιστορίες ενός άμπαλου)

Ίσως να ήθελα λιγο πιο μπροστά τη φωνή (μιας και τη θεωρώ asset).

To μπάσο προσωπικά θα το ήθελα πιο διακριτό (όπως ας πούμε στο σχήμα το 1:22) και πενάτο-γκαν γκαν (όπως στη "Δίψα") για τέτοιο κομμάτι. Έχει ενσωματωθεί (αλοιφή) με τον ηχητικό τοίχο. (Στο 1:18 γιατί την κόβεις τη νότα σου; Έπρεπε να την αφήσεις να σβήσει την ώρα που μετράει το hi-hat).

Και εκείνο που θα θελα λίγο παραπάνω (now picture this): Είμαστε 1:54 και ο τραγουδιστής έχει πεί το τελικό ρεφραιν. Με τον τελευταίο στίχο, κραυγή-πάσα σε ένα σόλο με κατεστραμένο ήχο a la Young με λίγες νότες, ένταση και μικρή διάρκεια και το κομμάτι κλείνει με το σχήμα που παίζετε στο 1:54.

Stuff that legends are made of....  ;D

Μην ακούς όμως που παραμιλάω.

Παραμένει πολύ ωραιο κομμάτι που μ' έβαλε στη πρίζα να τσεκάρω το cd. Subito.....

Ευχαριστώ.
Το γκλαν γκλαν στην Δίψα είναι από το χέρι (αλά Steve Harris-βασικότατη επιρροή) αλλά καταλαβαίνω τι λες... ευτυχώς ή δυστυχώς είμαι οπαδός της Wall Of Sound λογικής και επίσης επειδή έχουμε 1 κιθάρα, κάνω και λίγο τον ..κιθαρομπασίστα ιδιαίτερα ηχητικά παρά τεχνικά και προσπαθώ να έχω αυτό το ιδιαίτερο ηχόχρωμα που να γεμίζει αλλά παράλληλα να ..μπασίζει, παίζω δηλαδή με τις δυναμικές μου...όταν χτυπάω ελαφρά τις χορδές έχω καθαρό ήχο, και όταν κοπανάω βρωμίζει μέχρι αηδίας ;D ;D. Στο συγκεκριμένο κυριαρχεί η αηδία δηλαδή κάργα overdrive από το sansamp και έτσι δεν ακούγονται οι πένες πολύ, αλλά πάντα προσπαθώ να διαφοροποιώ το παίξιμο παίζοντας άλλες νότες σε σχέση με την κιθάρα, όπως π.χ αν παρατηρήσεις κάποια ΡΕ που πέφτω πάνω του και σε άλλα παίζω ΦΑ ενώ παραμένει σε ΡΕ. Έτσι, σε ένα καθαρά ...overdriven περιβάλλον αισθητικά ακούγεται κάποια αλλαγή.

Στο τέλος ωραίο πράγμα προτείνεις but ..history is written! ;D

Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ! ;)

*Την νότα δεν την έκοψα εγώ...μου την έφαγε ο δαίμων του editing αλλά ΤΟΥΣ άρεσε και μου την ξαφρίσανε. ??? ;D

Μπράβο και ξανά

[move]Μπράβο [/move]

απλα γ@μ@το... :o μπραβο κι απο μενα ;)
Χίλια ευχαριστώ παιδιά, χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε.

Trending...

Νέα θέματα

Back