C
cyclops
+1000pericles είπε:Στη Χρυση Δεαετια του ''Ελληνοφανους'' ΠΟΠ τραγουδιου πραγματι επεσε ΧΟΝΤΡΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ (1993-2003 ) .ΑΠΟ ΠΟΥ Ν'ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ .
Ο δε '.......'' ειχε χαρακτηρισθη ο ΑΣΣΟΣ της κλοπης (επειδη τα ξερω απο μεσα) ειχε μια ομαδα ''πιτσιρικαδων'' Κομπιουτεραδων-ψευτομουσικων και το μονο που κανανε ηταν να κατεβαζουν λουπες απο τα διαφορα sites και αλλες πηγες.Ο δε Μαεστρος (τρομαρα του) εκανε τις συρραφες στις κανονικα καισαρικες τομες που απαιτουνταν για να γεννηθει η νεα μεγαλη επιτυχια των κατα αλλα Τραγικων Ελληνων & Ελληνιδων Αοιδων.Αυτος δεν ηταν μαεστρος Χειρουργος ηταν .Το δε κυκλωμα τωρα που δεν οικονομαει οσα οικονομαγε τις επομενες μερες διοργανωνει μια συναυλια προς τιμην του Μεγιστου Συνθετη -χειρουργου μπας και του κατσει καμμια νεα ιδεα και γεννησει καποιο νεο Σουξε ναουμε ...να ζησουν και καμμια 50 κολλητοι του. ;D
Προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον μαεστρο ???αλλα εχω μ'αυτους που προσκυναγανε ,γλυφανε και αγοραζανε τις ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ TOY. ??? Ε τωρα ας τον ανασυρουν απο την ακρη του μηπως και γινει επαναληψη της ιστοριας.
Πες τα ρε χρυσόστομε. Αλλά τα πιτσιρίκια που λατρεύανε σαν θεούς τους "καλλιτέχνες" τους οποίους τροφοδοτούσε ο εν λόγω ...χειρουργός με "επιτυχίες", δε νομίζω να νοιαστούνε ποτέ αν τα κομμάτια με τα οποία μερακλώνανε ήταν αυθεντικά ή κλεμμένα.
Και να σου πω την αλήθεια, δεν έχει ούτε και για μένα καμία ιδιαίτερη σημασία, αφού έτσι κι αλλιώς, τα συγκεκριμένα "τραγούδια", σκουπιδαριό ήταν.
ασχετο ...
μηπως ακουει κανεις μεσα στο αυτο το τραγουδι το hotel california ?
Η ακκορντοσειρά στο κουπλέ είναι καρμπόν, η μελωδία όχι τόσο. Πάντως η αίσθηση είναι η ίδια, ότι κάπου έχεις ξανακούσει το τραγούδι.
Last edited: