Πω αληθεια υπαρχει τετοιος ενισχυτης ?με αυτα τα λεφτα περνει 2,3 twin μετχειρισμενα και κανει και ειδικο καροτσακι να το σερνι δεξια αριστερα χωρις πολυ κουβαλημα.Λεω εγω.Παντως σοβαρα τωρα το θεμα ,καθαρα twin αλλα λιγοτερο εως πολυ λιγοτερο βαρος ειναι κατι που με απασχολει και μενα.Αλλα twin καθαρα οχι κατι αλλο.Τεσπα .Πολυ ακριβη η προταση σου παντως,ευχομαι να τα αξιζει τα λεφτα της.mkm είπε:
Δεν διαφωνώ. Φυσικά και μπορεί να πάρει 2-3 twin, όπως και οτιδήποτε άλλο. Ο ενισχυτής που πρότεινα είναι πολύ κοντά σε ήχο twin και μεταχειρισμένο μπορεί να τον βρεί κοντά στην τιμή ενός καινούριου twin. Βέβαια ο καινούριος twin απέχει πολύ απο τον κλασίκό (handwired), αλλά ο two rock είναι πάρα πολύ κοντά ηχητικά, και σε οχι και τόσο απαγορευτική τιμή σαν μεταχειρισμένο, δεδομένου οτι είναι σχετικά καινούριο μοντέλο και η κατάστασή του θα είναι πιθανόν αρκετά καλή/σχεδον καινούριο.Johnny.T είπε:Πω αληθεια υπαρχει τετοιος ενισχυτης ?με αυτα τα λεφτα περνει 2,3 twin μετχειρισμενα και κανει και ειδικο καροτσακι να το σερνι δεξια αριστερα χωρις πολυ κουβαλημα.Λεω εγω.Παντως σοβαρα τωρα το θεμα ,καθαρα twin αλλα λιγοτερο εως πολυ λιγοτερο βαρος ειναι κατι που με απασχολει και μενα.Αλλα twin καθαρα οχι κατι αλλο.Τεσπα .Πολυ ακριβη η προταση σου παντως,ευχομαι να τα αξιζει τα λεφτα της.
Φιλε mkm τον εχεις ακουσει τον συγκεκριμενο ενισχυτη?mkm είπε:
ΡΕ φιλε εχεις δικιο.σε ενα βιντεο στο Youtube που ειδα ,καταρχην επαιζε βρωμικα και δεν μου πολυθυμισε τουιν ,Καθαριζε βεβαια με το Volume αλλα ηταν βρωμικος .ΔΕν ξρω κατα ποσο τουιν ειναι αυτο.aggeloskrv είπε:Φιλε mkm τον εχεις ακουσει τον συγκεκριμενο ενισχυτη?
Η αποψη μου προσωπικα (μιας κ τον εχω ακουσει) ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με τα καθαρα του twin.
Εχει καθαρο ηχο αλλα καμια σχεση το ηχοχρωμα!
Γνωμη μου...
Ναι, τον έχω ακούσει. Και ο βασικός μου ενισχυτής είναι παρόμοιος (TR Classic Reverb). Σε δοκιμή τον άκουσα όμως σε μαγαζί και σε νορμάλ εντάσεις, οπότε για headroom δεν ξέρω να σου πώ, αλλά το καθαρό του προς του twin μου έφερε, περισσότερο απο αρκετούς άλλους που έχω δοκιμάσει.aggeloskrv είπε:Φιλε mkm τον εχεις ακουσει τον συγκεκριμενο ενισχυτη?
Η αποψη μου προσωπικα (μιας κ τον εχω ακουσει) ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με τα καθαρα του twin.
Εχει καθαρο ηχο αλλα καμια σχεση το ηχοχρωμα!
Γνωμη μου...