αν αποφασιστεί είμαι ΜΕΣΑ.OurDarkness είπε:Μήπως λοιπόν να κανονίζαμε και μία μπυροποσία στο εν λόγω μαγαζί για να δούμε αν και κατά πόσο έχει όντως 110 είδη;;![]()
Ναί, αυτό ισχύει, οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες... Ε πληρώνεις και τα... παρελκόμενα! ;Dsentientno6 είπε:Ρε παιδιά, καλό το Έκκεντρον, αλλά μήπως παραείναι τσιμπημένες οι τιμές?
5.50 Ευρώ για μια Budweiser (τσέχικη, πολύ ωραία) 330 ml?
Ε, γενικώς τα παρελκόμενα... Τοποθεσία, χώρος, κόσμος, όνομα, κ.ο.κ. Καταλαβαίνεις... :-Xtrigga είπε:τι εχει γυμνοστηθες πιστές της golden bananas?
ΑΡΚAlarV είπε:Παιδιά τώρα που γυρίζει πείτε και άλλα καλά μπαράκια τέτοιου στυλ που δεν είναι αποκλειστικά κοντά στην παραλία κλπ.. (Δλδ εκτος Ziggy, Εκκεντρο, flipside, Θερμαϊκός, ήλιος κλπ, νερό που καίει) Είμαι φοιτητής 2ο έτος και θέλω τα έχω βαρεθεί τα συγκεκριμένα :/
Για το πτυχίο θα πω μόνο ότι είναι σταθερή αξία κ βαράω 8ωρα...άλλωστε με 3 ευρα την μισόλιτρη αμστελ δε μπορείς να κάνεις αλλίως! όσο για το σορόκο, είναι στην Μακρυγιάννη, κάθετη στην Ιασωνίδου και προσωπικα το απεχθάνομαι! ;Dsentientno6 είπε:Αααα... υπάρχει και το Πτυχίο πιο πάνω απο την Καμάρα, καθώς και το Σορόκος (?) στην ίδια περιοχή.
Και Amstel και φουλ στο νερό να υποθέσω? ;Dcriss_mpleeth7 είπε:Για το πτυχίο θα πω μόνο ότι είναι σταθερή αξία κ βαράω 8ωρα...άλλωστε με 3 ευρα την μισόλιτρη αμστελ δε μπορείς να κάνεις αλλίως! όσο για το σορόκο, είναι στην Μακρυγιάννη, κάθετη στην Ιασωνίδου και προσωπικα το απεχθάνομαι! ;D
Στα λαδάδικα εννοείται CULT(καμιά σχέση με το παλιό στην κούσκουρα αλλά έχει ωραία live και φυσιολογικές τιμές) και ΑΔΥΤΟ..
Nαι ρε όντως μια χαρά είναι, βαρελίσια σε παγωμένο ποτήρι έχω τσεκάρει κ τη διαδικασία σερβιρίσματος! (κοντεύω να γίνω στελεχος εκεί μέσα!)St4rg4z3r είπε:Όχι ρε... Μια χαρά είναι η μπύρα!