Είναι ένα χρυσόψαρο :lol:Παιδία έχω ερώτηση:Τί είναι αύτο που βρίσκεται μέσα σέ ένα γυαλί δίπλα από το express pedal της ή του tonelab se
Εγώ λέω να κρατήσεις την SE και να πάρεις και μία LE. Τη μια για όταν είναι να μετακινείσαι πολύ και την άλλη όταν είναι να γουστάρεις πολύ. Εμένα πάντως οι πεταλιέρες και τα πολυεφέ γενικά δε μ'αρέσουν. Με ένα boost' date=' ενα delay, άντε και ένα wah είμαι οκ.[/quote']
Μα αυτό είπα... οτι δεν αλλάζω to SE και ότι είναι πολυ χρήσιμο για κάποιους λόγους να έχω ΚΑΙ το LE!!!
Είναι ένα χρυσόψαρο :lol:Παιδία έχω ερώτηση:Τί είναι αύτο που βρίσκεται μέσα σέ ένα γυαλί δίπλα από το express pedal της ή του tonelab se
Σοβαρά τώρα' date=' είναι μια λάμπα προενίσχυσης 12ΑΧ7/ΕCC83 αν θυμάμαι καλά.[/quote']
yes, θυμάσαι καλά! αν και θα ήταν πολύ σουρεάλ να είχε και ένα χρυσόψαρο!!!
και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο σκέφτομαι να πάρω και την LE!! Ειδικά για κάποιν όπως εγώ που μετακινούμαι συχνά με μηχανή είναι μεγάλη υπόθεση το μέγεθος...!!!Πάντως η SE από την LE διαφέρουν στο πλάτος κατά 20cm περίπου.
Σοβαρά τώρα' date=' είναι μια λάμπα προενίσχυσης 12ΑΧ7/ΕCC83 αν θυμάμαι καλά.[/quote']
Δηλαδή αυτή ή αυτό :lol: παίζει μόνο μέ λάμπάτο ή λαμπάτη ενισχυτη :lol: (ωχ το ξέχασα δεν πάει το λαμπάτη) :?: :?: :?
Καμία σχέση το ένα με το άλλο!!! Το μηχάνισμα διαθέτει μια λάμπα (χρήσιμη ή άχρηστη - άλλο θέμα συζήτησης) και μπορεί να συνδεθεί σε οποιονδήποτε ενισχυτή κιθάρας, στο PA ή και στο στερεοφωνικό σου..! Δηλαδή αν ΔΕΝ είχε λάμπα (κατ'αυτη τη λογική) θα έπρεπε να παίζει μόνο σε τρανζίστορ ενισχυτές???Είναι ένα χρυσόψαρο :lol:Παιδία έχω ερώτηση:Τί είναι αύτο που βρίσκεται μέσα σέ ένα γυαλί δίπλα από το express pedal της ή του tonelab se
Δηλαδή αυτή ή αυτό :lol: παίζει μόνο μέ λάμπάτο ή λαμπάτη ενισχυτη :lol: (ωχ το ξέχασα δεν πάει το λαμπάτη) :?: :?: :?
![]()
![]()
![]()
Ξέρω 'γω. Πρώτη φορα βλέπω ενισχυτή ο οποίος έχει προενίσχυση λάμπας' date=' και δεν ξέρω τι πάιζει :roll: :roll: :wink:[/quote']
εεεε....μμμμμμ.... τα μπερδέψαμε κι άλλο τώρα.....
το tonelab ειναι πεταλιέρα - εφεδιέρα ή και προενίσχυση αν θες... δεν είναι ενισχυτής... Πάντως υπάρχουν κι ενισχυτές (τρανζίστορ) που έχουν μια λάμπα στην προενίσχυση (για βελτίωση του ήχου).
Να μου το θυμηθείτε' date=' σε λίγο καιρό θα βγάλει και η Behringer κόπια της tonelab...[/quote']
και θα την ονομάσει Bonelab???![]()
![]()
![]()
![]()