Άκου παιδί μου... προσπαθούμε όλοι πολύ σκληρά να μη σου πούμε κάποια πράγματα, αλλά κάνεις ότι μπορεις για να κάμψεις την υπομονή μας. Έχεις μπει δύο μέρες, λες απίστευτες μαλακίες και προσβάλεις αδιακρίτως παλιά μέλη με όπλο.. τι..;.. ότι σου αρέσει ο Παπαθανασίου και ότι είσαι σε θέση να εκτιμήσεις ότι η Μυθωδία είναι αριστούργημα επειδή γράφτηκε σε μία ώρα.Anduan3 είπε:@Trolley, νομιζω οτι εχεις να πεις πιο πολλα περι του φιλελευθερισμου, κομουνισμου, φασισμου κλπ στο "Συζήτηση περί επικαιρότητας", εδω το θεμα σου ειναι αγνωστο....
Είμαστε μία ωραία παρέα.Anduan3 είπε:Trolley, το nick σου, το avatar σου, τα replies σου και τωρα το τελευταιο παραληρημα σου ερχεται να επιβεβαιωσει οτι το IQ σου ειναι Low, μα πολυ Low...παιδι μου.
Αν καποιος Admin εδω εκτελει στοιχειωδως τα καθηκοντα του, θα σε πεταξει εξω για 2-3 μερες. Αν παλι (οπως υποψιαζομαι) ειστε ολοι μια "ωραια παρεα", θα σε αφησουν να σερνεις την αστεια παρουσια σου στο φορουμ
Anduan3 είπε:Τον θεωρω τον μεγαλυτερο συνθετη/μουσικο που περασε απο αυτον τον πλανητη. ;D
Anduan3 είπε:@Mano, o Bach ειναι Θεος, μη το λες σε μενα, εχω τα απαντα απο Organ Works και οχι μονο.
Τον θεωρω τον μεγαλυτερο συνθετη/μουσικο που περασε απο αυτον τον πλανητη. ;D