tomandgeronimo
Νέο μέλος
Ξέρετε ρε παιδιά αν υπάρχει τέτοιο εφέ..Εννοώ δηλαδή να στέλνει τα vocals μία στο L και μία στο R ακουστικό...Αν δεν έγινα σαφής, πείτε μου να σας το εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ....Ευχαριστώ
αν εννοεις αυτο που εγραψες, αυτο το εφε ετσι οπως το λες ειναι το PAN..ειναι εφε στην μιξη μεσα απο την κονσολα.tomandgeronimo είπε:Ξέρετε ρε παιδιά αν υπάρχει τέτοιο εφέ..Εννοώ δηλαδή να στέλνει τα vocals μία στο L και μία στο R ακουστικό...Αν δεν έγινα σαφής, πείτε μου να σας το εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ....Ευχαριστώ
Δεν εννοώ το pan...Εννοώ όπως ακούγεται ο ήχος να μην είναι στο κέντρο(0 pan), αλλά ούτε στο L ούτε στο R..Θέλω να πηγαίνει σαν ''κύμα'' από το αριστερό ακουστικό στο δεξί και αντίστροφα....Πως λέγεται αυτό το εφέ?Korgious είπε:αν εννοεις αυτο που εγραψες, αυτο το εφε ετσι οπως το λες ειναι το PAN..ειναι εφε στην μιξη μεσα απο την κονσολα.
Δεν ειναι ομως στροβιλισμος. Υπαρχει και αυτο το εφε ομως.
;D ;D ;D ;D ;Dnickpulse είπε:Παίρνουμε τον τραγουδιστή και τον περιστρέφουμε με σταθερή ταχύτητα γύρω απο τον άξονά του όπως γυρνάει ο γύρος στο σουβλατζίδικο!! Ετσι παίρνουμε το γνωστό rotation effect! Συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώΣυμπάθα με 8)
αυτο γινεται και σε πιανο με ουρά πλεον. Μεσα απο σουβλα..και δεν κανω πλακα.nickpulse είπε:Παίρνουμε τον τραγουδιστή και τον περιστρέφουμε με σταθερή ταχύτητα γύρω απο τον άξονά του όπως γυρνάει ο γύρος στο σουβλατζίδικο!! Ετσι παίρνουμε το γνωστό rotation effect! Συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώΣυμπάθα με 8)
Πρώτα από όλα το θέλεις real time ή μετά στην επεξεργασία?tomandgeronimo είπε:Δεν εννοώ το pan...Εννοώ όπως ακούγεται ο ήχος να μην είναι στο κέντρο(0 pan), αλλά ούτε στο L ούτε στο R..Θέλω να πηγαίνει σαν ''κύμα'' από το αριστερό ακουστικό στο δεξί και αντίστροφα....Πως λέγεται αυτό το εφέ?
Τότε πολύ απλά, χρειάζεσαι έναtomandgeronimo είπε:...Στην επεξεργασία θα το βάλω.....
panning με automation μου ακούγεται αυτο!
και στο Cubase πως θα το κάνω αυτό?mariossen είπε:panning με automation μου ακούγεται αυτο!
Εισάγεις Pan Envelope στο κανάλι που θα βάλεις το εφέ και αρχίζεις το ζωγράφισμα με τα nodes και τη γραμμή που θα σου εμφανιστεί πάνω στο κανάλι.tomandgeronimo είπε:και στο Cubase πως θα το κάνω αυτό?
Κι όμως η απάντηση είναι αυτή ;Dnickpulse είπε:Παίρνουμε τον τραγουδιστή και τον περιστρέφουμε με σταθερή ταχύτητα γύρω απο τον άξονά του όπως γυρνάει ο γύρος στο σουβλατζίδικο!! Ετσι παίρνουμε το γνωστό rotation effect! Συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώΣυμπάθα με 8)