Εδω τα καλα Rickenbacker!

johnsid

Θαμώνας
Κατι που βρηκα σε ξενο φορουμ:

http://www.youtube.com/watch?v=giQwu7c7mhY&playnext_from=TL&videos=Es6gs7XvKwE

Δεν καταλαβαινω γερμανικα, αλλα το μπασακι ακουγεται μια χαρα (αν και δεν μπορω να το συγκρινω με το γνησιο) :o!

Και περισσοτερες πληροφοριες εχει εδω:

http://www.musik-schmidt.de/gb-Career-CB-RIK400-BK.html

Καλο αν και με χαλαει λιγο το headstock!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ακριβές αντίγραφο, κουκλί και made in Korea στα 450, μια χαρά.

Άντε, ας το παραγγείλει κάποιος να μας πεί τι λέει!

Επιτελους Ric clopies!!! Εψαχνα για καιρο ενα Ric φτηνο αλλα τωρα δεν εχω λεφτα γμτ!  >:(

Οποιος το παρει να μας πει εντυπωσεις...

PS Με μια αλλαγη στο headstock γινεται σχεδον the real thning!  XEXE  ;)

Αρπαχτε γρηγορα οσοι ενδιαφερεστε, γιατι καμια κοπια Ric δε μενει στην αγορα για πολυ. Η Rickenbacker ειναι τρομερα επιθετικη με μηνυσεις κλπ σε τετοια θεματα.

Nikoubis είπε:
Αρπαχτε γρηγορα οσοι ενδιαφερεστε, γιατι καμια κοπια Ric δε μενει στην αγορα για πολυ. Η Rickenbacker ειναι τρομερα επιθετικη με μηνυσεις κλπ σε τετοια θεματα.
Η συγκεκριμένη υπάρχει στο νετ εδώ και καιρό.  ;)

fleamail είπε:
Ηχητικά πάντως δεν έχει καμία σχέση!
Ναι αλλά δεν το λες και κακό... Το αντίθετο μάλιστα για 449 ευρώ ακούγεται πολύ καλό. Ερώτηση: Στα specs λέει σώμα nato τι είναι πάλι τούτο... ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.. Τι σόι ξύλο είναι αυτό, το γνωρίζει κανείς;

Nato βάζει και η Tokai αντί για μαόνι στη φτηνή Κινέζικη σειρά της, λογικά κάτι που θα

μοιάζει οπτικά ή με παρόμοιο βάρος αλλά φτηνότερο

bihlas87 είπε:
Nato βάζει και η Tokai αντί για μαόνι στη φτηνή Κινέζικη σειρά της, λογικά κάτι που θα

μοιάζει οπτικά ή με παρόμοιο βάρος αλλά φτηνότερο
Δηλαδή να υποθέσω ότι ηχητικά και σε συχνότητες πάει προς το μαόνι...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δηλαδή να υποθέσω ότι ηχητικά και σε συχνότητες πάει προς το μαόνι...
Οχι ρε Terry. Για όνομα .... Ορεξη έχεις;  ;D

audiokostas είπε:
Οχι ρε Terry. Για όνομα .... Ορεξη έχεις;  ;D
Όχι, Όχι... άκυρο δεν θέλω να ξέρω... συχνότητες; Τι συχνότητες και κουραφέξαλα...  ;D

1ον τα Γερμανικά είναι απαίσα γλώσσα σας το έχω πει? Μόνο με τα Γαλλικά συγκρίνονται...

2ον το Rick είναι ίσως το μπάσο των ονείρων μου... 450 ευρώ με ψήνει αλλά ο ήχος δεν είναι ήχος Rick... Βέβαια θα ήθελα να το ακούσω και με πένα...

Αμα δεν έχει την υποδοχή για τον ric-o-sound, το push-pull switch, και τα ηλεκτρικά του ρικυ, τι σόι ρικ να είναι.. Ας αφήσουμε νομίζω τις κόπιες για όργανα πιο "απλής" φιλοσοφίας.. my 2 cents..

Trending...

Νέα θέματα

Back