black_sheep
Της παρέας
Γελάς Φοξξξξξ?....Θές κι εσύ τις φάπες σου....foxxx είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Γελάς...με την συναύλια και τα παθήματα των συναδέλφων σου.Ασχέτου Μπλόκ.foxxx είπε:Γιατι τι εκανα ??? ??? ??? ??? ???
![]()
![]()
![]()
![]()
For the record, ο Μουστακας ηξερε να παιζει βιολι.Costas Siachamis είπε:
Όντως να τι διαφορά έχουν τα καλά όργανα ;D ;D ;D ;DDreamdancer είπε:Μια χαρά ηταν.Απλα δεν επαιζε με custom shop εργαλειο το παλικαρι και αυτο τον προδωσε...... ;D ;D ;D
Για τις φάπες συμφωνώ! ;D ;D ;Dnoe13 είπε:Αυτο το βιδεο μου θυμιαζει σε τι φαση ηταν Gillan-blackmore στην τελευταια περιοδια των Purple
...πιστευω παντως πως κ ο συγκεκριμενος επιτηδες το εκανε...δεν νομιζω οτι δεν ειχαν προβαρει τα τραγουδια...απλα εκανε ναζακια!!! ;Dgeodimitri είπε:Για τις φάπες συμφωνώ! ;D ;D ;D
Αλλά ο λόγος για τις φάπες μεταξύ τους (Blackmore - Gillan) σίγουρα δεν ήταν η παικτική ανικανότητα του ενός ή του άλλου.![]()
Πολύ πιθανό! ;Dnoe13 είπε:...πιστευω παντως πως κ ο συγκεκριμενος επιτηδες το εκανε...δεν νομιζω οτι δεν ειχαν προβαρει τα τραγουδια...απλα εκανε ναζακια!!! ;D
Ακριβως 8).Θα ειναι..διδακτορας στο gear,θα μπορει να σου γραψει 2 σελιδες γιατι οι..κινεζικες λαμπες σε εναν ενισχυτη προσφερουν 30% λιγοτερη ζεστασια ;D και μαλιστα θα παραπονιεται γιατι και στον δικο του πχ κινεζικες εχει και τον...πανε πισω παικτικα 8) και αλλα τετοια ομορφα.Παντως μη τον ψαχνεις σε καποιο ρωσικο η αμερικανικο forum απαραιτητα....ειναι πολλοι και ζουν αναμεσα μαςotto## είπε:Εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο. Αυτός ο κιθαρίστας θα είναι σε κάποιο ρώσικο ή αμερικάνικο forum και θα συζητά και θα λέει: "Εγώ στα live χρησιμοποιώ καμπίνα τάδε με κεφάλι δείνα και πάντα μικρόφωνο τάδε και ..... και .... και". Και οι υπόλοιποι θα λένε αυτός για να παίζει live κάτι θα ξέρει :'(.