το πήρες?.."testing one-two" γρηγορα!..fenderiarhs είπε:προσφατα κοιταζα κι εγω αυτα τα βιντεακια επ'ευκαιριας της αγορας του barber small fry...Dumble δεν εχω ακουσει στη ζωη μου και ουτε προκειται αλλα παντως ειναι εξαιρετικο πεταλακι.
Το DD ειναι λιγοτερο γκαζιαρικο απο το Small fry??????bloody_sunday είπε:A! Kαι το κόκκινο του Barber είναι το πιο high gain απο αυτά που βγάζει, και βεβαίως, αν και σαν κοινός θνητός δεν έχω ακούσει Dumble από κοντά, θα περίμενα τα πιο ήπια όπως το Direct Drive να είναι πιο κοντά (παρεπιπτόντως, πραγματικά εξαιρετικό πετάλι, ειδικά με single coils).
Δεν το νομίζω...στο παρακάτω κλιπ παίζει ο ίδιος ο dave barber...fenderiarhs είπε:Το DD ειναι λιγοτερο γκαζιαρικο απο το Small fry??????A! Kαι το κόκκινο του Barber είναι το πιο high gain απο αυτά που βγάζει, και βεβαίως, αν και σαν κοινός θνητός δεν έχω ακούσει Dumble από κοντά, θα περίμενα τα πιο ήπια όπως το Direct Drive να είναι πιο κοντά (παρεπιπτόντως, πραγματικά εξαιρετικό πετάλι, ειδικά με single coils).
Γιατί χωρίς να αναφέρεις λεπτομέρειες όλοι μάλλον κατάλαβαν το μοντέλο??!!... ;Dchord είπε:Aλλα και στις προβες που παιζω συνηθως με κατι marshall του πρωκτου..
http://www.noiz.gr/index.php?topic=151875.0if_it_is είπε:ρε παιδιά εξηγήστε μου κ εμένα τι είναι επιτέλουw αυτό το Dumble τι χαρακτήρα έχει κ γιατί είναι τοσο διάσημο..
δεν έχω ιδέα...