Ποσοι απο εμας δεν εχου σκευτει να βαψουν τα τυμπανα τους? Ειναι λιγο μανικι. Αλλα παλευεται. Εχω μια Tama Fibrestar (ναι πολυ παλια) και πηρα την μεγαλη αποφαση να την βαψω... Την τελειωσα κατα την διαρκεια της στρατιωτικης μου θητειας. Εκανα ριζικη αλλαγη Βαφοντας και τα σιδερα (των τυμπανων μονο...). Επειδη δεν ηταν ξυλιλα τα τυμπανα (απο fibreglas) τα εβαψα με λαδομπογια λευκη αρκετα αραιωμενη, και περαστικαν 3 χερια. Οι ριγες εγιναν μετα απο πολυ μετρημα, με ταινια μοντελισμου και spray gloss. Αυτο ηταν το ευκολο κοματι....
Τωρα στα δυσκολα... Τα σιδερα..... στην πρωτη προσπαθεια μου πεταξαν το χρωμα....!!! Γιατι? Διοτι θελουν τριψιμο πολυ σε ΟΛΑ τα σημεια. Σε ολες τις καμπυλες που κανουν τα κλειδια και σε ολες τις καμπυλες των στεφανιων. (Οπως φαινεται στην εικονα.... Κατι τετοι εγινε και στα κλειδια. Σαν βαω και φωτο απο τα δυο Floor Tom. Θα ανεβασω και ολοκληρωμενο το σετ. Οποιος το τολμησει ειμαι στην διαθεση του για ερωτησεις!!
Τωρα στα δυσκολα... Τα σιδερα..... στην πρωτη προσπαθεια μου πεταξαν το χρωμα....!!! Γιατι? Διοτι θελουν τριψιμο πολυ σε ΟΛΑ τα σημεια. Σε ολες τις καμπυλες που κανουν τα κλειδια και σε ολες τις καμπυλες των στεφανιων. (Οπως φαινεται στην εικονα.... Κατι τετοι εγινε και στα κλειδια. Σαν βαω και φωτο απο τα δυο Floor Tom. Θα ανεβασω και ολοκληρωμενο το σετ. Οποιος το τολμησει ειμαι στην διαθεση του για ερωτησεις!!