Δεν καταλαβαινω γιατι τον αδικει ο ηχος. Μια χαρα ειναι ο ηχος...λεβεντης ;Dhyperpanos είπε:Ωραίος φίλε, αλλά σε αδικεί ο ήχος![]()
Την ηχογράφηση εννοούσαTSotir είπε:Δεν καταλαβαινω γιατι τον αδικει ο ηχος. Μια χαρα ειναι ο ηχος...λεβεντης ;D
εχει γινει και αυτο.....παντως να ξερεις οτι γινεται γιατι υπηρχε ενα προβληματακι υγειας που σε συνδιασμο με αιματοκριτη 57-58!!!!!! καταλαβαινεις δουλευα σε αλλους βαθμους εγω....Τωρα εχω επανελθει στα φυσιολογικα μου.Χειμωνα με χιονια και εγω κυκλοφορουσα με κοντομανικο παντα και ιδρωμενος.Δεν γινοτανε για αλλο λγο περα της πλακας παντως.fenderiarhs είπε:Εγω ενα πραγμα περιμενω απο εσενα. Να μας ανεβασεις βιντεακι ημιγυμνος στους -5 αν σου κοταει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;Dblue είπε:θέλω να πιω νερό εκεί που θα πλυθείς.
Λες αλήθεια? Τότε σε αδικεί το video, που σε δείχνει από τη μέση και πάνω μόνο! ;Dignantios είπε:Επεστρεψα γυμνος οπως παλια
Ας ενημερωσει καποιος το νεο παρακαλω..... ;Dfusiongtr είπε:Λες αλήθεια? Τότε σε αδικεί το video, που σε δείχνει από τη μέση και πάνω μόνο! ;D
Παλιά ήσουν απλώς ημίγυμνος! Πω πω ρε συ τι χάνουμε! ;D ;D
Αν έχει κι άλλο βάλτο χωρίς το director's cut. Δώσε.![]()
Neo, ο ignantios δεν είναι κανας τυχαίος. Σέβεται τον ήχο του. Γνωρίζει οτι κατά τις ανακλάσεις εξασθενούν συχνότητες χρήσιμες για την απαρτίωση των μηνυμάτων που μεταδίδει μέσα από το παίξιμό του οπότε σμιλεύει το κορμί του ανάλογα για να διατηρεί ευδιάκριτη την ηχητική του υπογραφή.ignantios είπε:Ας ενημερωσει καποιος το νεο παρακαλω..... ;D
........Με videos που να φαίνεται ολόγυμνος με την κιθάρα να κρύβει το επίμαχο σημείο παρακαλώ!ignantios είπε:Ας ενημερωσει καποιος το νεο παρακαλω..... ;D
Όλα αυτά είναι γνωστά τοις πάσι. Δεν μιλώ για κοιλιακούς, γνωρίζω! Μιλώ για κωλιακούς.Neo, ο ignantios δεν είναι κανας τυχαίος. Σέβεται τον ήχο του. Γνωρίζει οτι κατά τις ανακλάσεις εξασθενούν συχνότητες χρήσιμες για την απαρτίωση των μηνυμάτων που μεταδίδει μέσα από το παίξιμό του οπότε σμιλεύει το κορμί του ανάλογα για να διατηρεί ευδιάκριτη την ηχητική του υπογραφή.
πχ θυμάμαι 30 χρόνια πίσω που μου έλεγε "Πέτρο, καλοί οι κοιλιακοί αλλά ακούω πικάρισμα στο 6ο overtone. Δε μαμιέται, θα φάω μερικά κεμπάπ για να ισορροπήσω το αρμονικό περιεχόμενο. Μπροστά στον ήχο τι είναι τα κάλλη?"
Η πλάκα είναι οτι χάρη στον ήχο του δεν βλέπεις καν τη θόλωση στους κοιλιακούς (γιατί το παίξιμό του απευθύνεται στις αισθήσεις και όχι μόνο στην ακοή).
επειδη εσυ το ζητησες..... ;Dfusiongtr είπε:........Με videos που να φαίνεται ολόγυμνος με την κιθάρα να κρύβει το επίμαχο σημείο παρακαλώ!
Όλα αυτά είναι γνωστά τοις πάσι. Δεν μιλώ για κοιλιακούς, γνωρίζω! Μιλώ για κωλιακούς.![]()
Αν και το είχα δει, σ' ευχαριστώ πολύ! Από που άραγε προέρχεται αυτό το ατέλειωτο sustain?ignantios είπε:επειδη εσυ το ζητησες..... ;D
βγαζεις μπλουζα,ακουμπας κιθαρα στη κοιλια και ασε την φυση να κανει την δουλεια τηςfusiongtr είπε:Αν και το είχα δει, σ' ευχαριστώ πολύ! Από που άραγε προέρχεται αυτό το ατέλειωτο sustain?
Speak master, speak! ;D
μ αρεσει που οι μάγοι δεν αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.ignantios είπε:βγαζεις μπλουζα,ακουμπας κιθαρα στη κοιλια και ασε την φυση να κανει την δουλεια της![]()