Είναι η ηλικία, οι επιρροές και το ότι εγώ δούλεψα αποκλειστικά με το ΜΟΝΤΑGE M που κλίνει προς τα εκεί. Θα έλεγα και mid90s. Ευχαριστούμε, μας βγήκε αυθόρμητα και προσπάθησα για την παραγωγή παρόλα τα στενά περιθώρια χρόνου και τα όριά μου βέβαια όσο μπορούσα. Μας άρεσε και εμάςΟλοι στο πιάνο και στα 80s το ρίξαμε τώρα τελευταία η μου φαίνεται?
Μπράβο Γιώργο και Κώστα!
Ωραίες κιθάρες,ωραία παραγωγή,μιά χαρά τα καταφέρατε!!!
Πραγματικά, χαιρόμαστε που σου ακούστηκε καλά, άρα συνεχίζω να είμαι σε καλό δρόμο, προσπαθώ. Ευχαριστούμε!Αν και είναι εκτός των ακουΖματων μου και υπερβολικά chart toping 80's soundtrack (που είναι ο ΡαμποΣ να σας πάρει για συνθέτες;) το κομμάτι παραγωγικά και εκτελεστικά είναι άψογο .
Το γεγονός ότι γουστάρετε και περνάτε και καλά αΦξανι την βαθμολογία όπου άριστα δέκα!!
H αλήθεια είναι πως ήθελα να το κάνω σε κάποια σημεία γιατί χτυπάει πολύ το..... forte μουπολύ ωραίο... θα ήθελα πιο πίσω το πιάνο γιατί κλέβει την παράσταση συχνοτικά σε αρκετά σημεία που θα έπρεπε να δώσει περισσότερο χώρο στις κιθάρες αλλά οκ λεπτομέρειες... σας πάει η συνεργασία... να το συνεχίσετε...
Με εβδόμη δεσπόζουσα κλείνει πιο συνεκτικά με τα υπόλοιπα.κλείνει πιο πολύ με ; παρά με !
Αυτή είναι η dominant 7th που λέμε ε;εβδόμη δεσπόζουσα
Πες το και έτσιΑυτή είναι η dominant 7th που λέμε ε;
Σε ευχαριστούμε πολύ, ω μαιτρ μας ταλαντουχε. Θα κάνουμε, τουλάχιστο εγώ δεσμεύομαι πως θα δώσω στον Γιώργο πάρα πολλά δικά μου track για να τα επενδύσει με τα εξαιρετικά θέματα του και να επαναλάβουμε την επιτυχίαΜπράβο βρε σούπερ πλέιερς.
Του δώσατε και κατάλαβε.
Η
Κάντε ένα sequel.
Part 1,2,3..
Csi miami athens
Super.