DS-1 ρε συ για μεταλ δεν είναι λίγο άκυρο,προσωπικά είμαι κάτοχος του πληρως ευχαριστημένος αλλά δεν παίζω μεταλ,το συγκρινα με το μεταλ zone και κατάλαβα ότι εκαστος στο είδος του και ο λουμίδης στους καφέδεςzappa είπε:Κοίτα να βρείς να ακούσεις κανα sample
απο το Boss Ds1 ή Metal zone modded
απο keeley ή monte allums
Δλδ αν ειχες ενα dual rect θα τον ηχογραφουσες κ θα τον αφηνες ετσι τον ηχο??Metalhead666 είπε:τα εχω τσεκαρει τα amt βασικα τα samples που ειναι μονα τους δεν μ αρεσουν αλλα αυτα που ειναι με drums και bass λενε αλλα απο οτι καταλαβαινω εχει πεσει επεξεργασια
plusyear είπε:Δλδ αν ειχες ενα dual rect θα τον ηχογραφουσες κ θα τον αφηνες ετσι τον ηχο??τα εχω τσεκαρει τα amt βασικα τα samples που ειναι μονα τους δεν μ αρεσουν αλλα αυτα που ειναι με drums και bass λενε αλλα απο οτι καταλαβαινω εχει πεσει επεξεργασια
Απο την στιγμη που βγαζεις μια μιξη ΠΡΕΠΕΙ να επεξεργαστει
Δλδ το bloody mary τι σου λεει???
Ειδες με τι εχει ηχογραφηθει???
Guitar: Music Man Axis
Pickups: DiMarzio Humbucker
Amplifier: Diezel VH4
Cabinet: Celestion Vintage 30 Speaker
Microph. left: AKG TL2ULS
Microph. right: Neumann U8u7
Υ.Γ δεν μας εχεις αναφερει νομιζω τον υπολοιπο εξοπλισμο σου ομως
τα φερνει κ το http://guitare.playback-europe.com/Metalhead666 είπε:Υ.Γ ειναι λιγο δυσκολο να αγορασεις τα amt τωρα που το
εψαξα λιγο μονο στο music-produktiv τα εχει.
Mια παρατήρηση. O Lonestar Special ΔΕΝ είναι τάξης Α, παρά μόνο στην διαμόρφωση single ended. Άσε τον Randall Smith να υποστηρίζει το αντίθετο, παιχνιδάκια του marketing...koraxprs είπε:Να σας εξηγήσω τι εννούσα πριν: Ναι, ο Lonestar έχει όντως ΠΟΛΥ gain!! Eίναι όμως (και τον αγόρασα εν γνώσει μου) πολύ "ζεστός" και γλυκός ο ήχος του (λόγω class A φαντάζομαι)
<offtopic>TGL είπε:Mια παρατήρηση. O Lonestar Special ΔΕΝ είναι τάξης Α, παρά μόνο στην διαμόρφωση single ended. Άσε τον Randall Smith να υποστηρίζει το αντίθετο, παιχνιδάκια του marketing...![]()
Παρακαλώ, καμμία παρεξήγηση.koraxprs είπε:<offtopic>
Αυτό το λες επειδή το έχεις ψάξει και διαπίστωσες ότι ισχύει για το συγκεκριμένο ενισχυτή ή επειδή απλώς ακολουθείς το αξίωμα "ό,τι δεν είναι single-ended, δεν είναι τάξη Α"; Εγώ απ'ότι έχω καταλάβει έχει να κάνει και με το πως ορίζεις την τάξη Α, και αν την ορίζεις με βάση τη συνεχή λειτουργία (εννοώ τη συνεχή διέλευση ρεύματος) των λυχνιών τότε νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο, διοτι απλά επι του συγκεκριμένου ο Σμιθ δε μπορεί να λέει ψέμματα... δεν έχει και νόημα... Δεν προλαβαίνω να κοιτάξω κ τους ακριβείς ορισμούς αυτή τη στιγμή.. Ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί κ παλιότερα στο φόρουμ. Αν την ορίζεις single ended ντε και καλά τότε πόσοι ενισχυτές τέτοιοι υπάρχουν, μόνο με μια λυχνία; Πράγματι ελάχιστοι...
(το ποστ μου δεν έχει καμια εριστικη διάθεση)
</offtopic>
ΚΑΜΜΙΑ σχεση.Υπαρχουν ενισχυτες ΑΒ με πολυ πιο "γλυκο" ηχο απο πολλους ενισχυτες σε ταξη Α (βεβαια ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ενισχυτες που ισχυριζονται οτι τρεχουν σε ταξη Α το κανουν πραγματικα αυτο...) .όμως (και τον αγόρασα εν γνώσει μου) πολύ "ζεστός" και γλυκός ο ήχος του (λόγω class A φαντάζομαι)