DiMarzio PAF 36th ann..VS Duncan APH1

1.Πες μας τι κιθάρα έχεις.

2.Το distortion "το παίρνεις" από τον ενισχυτή;

Όπως και να χει,ασφαλές συμπέρασμα δεν πρόκειται να βγάλεις αν δεν τους δοκιμάσεις και τους δύο πάνω στη δικιά σου κιθάρα.

(Ναι το ξέρω,easier said than done...)

 
Κοινως τι ενισχυτη εχεις και αν το γκαζι το παιρνεις απο τον ιδιο τον ενισχυτη η απο πεταλια...

Εχει σημασια...

 
Ουσιαστικά πρόκειται για παραλλαγές στο ίδιο θέμα. Οι AlNiCo II είναι πιο πρίμάτοι και σκαστοί. Αν θεωρείς ότι η κιθάρα σου ακουστικά είναι μουντή ή boxy ή δεν έχει αττάκα είναι προτιμοτερο να πας σε αυτούς.

Οι DiMarzio είναι μια "σφιχτή" ηχητικά version ενός PAF ήχου, με χαρακτηριστικά και αρκετά τονισμένα μεσαία για τέτοιου είδους μαγνήτη, περισσότερο full range από τους AII. Απευθύνεται σε πιο ισορροπημένα όργανα.

Το πιο χρήσιμο εδώ θα ήταν να μας ελεγες γιατί θέλεις να αλλάξεις τους μαγνήτες που έχει επάνω η κιθάρα.

 
Ενταξει πιστευω κατατοπιστηκα.Ειναι τραγικοι οι μαγνητες μην το συζητησουμε καν γιατι,διοτι θα ανοιξει θεμα μεγαλο 1000συζητημενο.ευχαριστψω απρα πολυ για τις διευκρινισεις.μαλλον θα καταληξω στους Alnico

 

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top