ignantios
Παλιά καραβάνα
θα το δοκιμασω και στο input......αλλα καταλαβαινεις οτι λαμπατος και σε εντασεις σπιτιου ειναι χειροτερα απο τρανζιστορ σε θεμα ηχου......μερικες φορες σκεφτομαι να τον σουταρω,,,,,,τον εχω 5 χρονια και δεν τον εχω ακουσει ποτε καλα.....μια φορα σε ενα live που τον κουβαλησα και δυναμωσα οπου εκει εδειξε τι κανει.....και αλλη μια φορα οταν αλλαξα τις λαμπες πριν 3 μηνες οπου επαιξα δυνατα στο μαγαζι και καταλαβα οτι εχει σκασιμο........μου φαινεται τσαμπα λεφτα εχω δωσει.Μονο και μονο για να λεω οτι εχω λαμπατο..... :IraklisZS είπε:κι εγώ με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (για να δώσω λίγο presence στον genz benz που εκτος απο το οτι παιζει χαμηλα, τον τρέχω και σε triode=ακομα πιο μουντος) αυτό που έκανα ήταν να δώσω 2 ντεσιμπελ μπουστ στις ψηλές απο το παραμετρικό στα 7500 και 1 ντεσιμπελ στα μεσαία (δε θυμαμαι τη συχνοτητα, νομιζω 2-3 κλικ προς τα δεξια)
δε μου φαινεται πως χαλάει ο ήχος με μικρές ρυθμίσεις.
επίσης θα μπορουσες να την τρεχεις στο ινπουτ του ενισχυτη αντι για το ριτερν και αυτοματως θα παρει λιγο πρεσενς, θα εχεις και το eq του ενισχυτη