bloody_sunday
Μέλος
...έχει επίσης πολύ ωραία φωτογραφία που απογειώνεται από τα πανέμορφα τοπία και την παρουσία ίσως της ωραιότερης Ελληνίδας ever (Έλενα Nαθαναήλ), επηρεασμένη και από διάφορες ιδέες της γαλλικής nouvelle vague της εποχής εκείνης.
;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Η ταινιάρα ρε είναι δυό ώρεs ,τραγούδα για ίσο χρόνο δώs μου αγάπη,για να νομιμοποιήσομεν το μπικίνι![]()
Όχι τον Πρέκα, όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.freerock1974 είπε:To μπικινι θελει υποθεση σαν και αυτη,αυτης της ΤΑΙΝΙΑΡΑΣ...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΤωρα που πηρα φορα,αμα καναμε ταινια μικρου μηκους,τραγουδαω δοσ μου αγαπη οσο γουσταρς.
Ετοιμασου να κανουμε υπερπαραγωγη.
Φυσικα το casting θα ναι τρελο...
Superfunk,Φουζιος,Τζιμπουρ,Νεστορας,Περικλης,Σαμμης,ΜΑΡΑΘΟΝ... ;D
Θα γινοταν της ποπης... ;D ;D ;D ;D
756486876 βιουζ σε τρεις ωρες... ;D ;D ;D ;D ;D
Aν απ το κάστινγκ απουσιάζει ο Τρόλεης με το ντέφι του και κάτωθι κιορία εγώ με μπικίνι δε βγαίνω ,ξηγηθήκαμε ? ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D
Τωρα που πηρα φορα,αμα καναμε ταινια μικρου μηκους,τραγουδαω δοσ μου αγαπη οσο γουσταρς.
Ετοιμασου να κανουμε υπερπαραγωγη.
Φυσικα το casting θα ναι τρελο...
Superfunk,Φουζιος,Τζιμπουρ,Νεστορας,Περικλης,Σαμμης,ΜΑΡΑΘΟΝ... ;D
Θα γινοταν της ποπης... ;D ;D ;D ;D
756486876 βιουζ σε τρεις ωρες... ;D ;D ;D ;D ;D
Καταλαβατε κυριοι οτι αρχισαν οι πριμαντονες και εχουν απαιτησεις τι δε θα βαλουν!fusiongtr είπε:Εγώ πάντως με μπικίνι δεν παίζω.
Μην το κάνουμε και θρίλερ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Τι εννοεις με το "τρελο"? ;D ;D ;D ;D ;DΦυσικα το casting θα ναι τρελο...
Για του λόγου το αληθές! 8)gvour είπε:δεν εχω προμπ ουτε για μπικινι.Φοραω τα παντα!
;D ;D ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Τι εννοεις με το "τρελο"? ;D ;D ;D ;D ;D
Παρακαλώ την παραγωγή να του χορηγήσει δύο κιθάρες (όπως επιβάλλει η αίρεσις των παλαιοχορδιτών), έτσι ώστε αν σπάσει καμιά χορδή-πετονιά, να βγάλει μία από την άλλη κιθάρα και να την περάσει.freerock1974 είπε:Ο Τζιμπουρ αποκαμωμενος στην ακρη της..φυτειας,θα παιζει τελε με χορδες απο πετονια ως παλαιοχορδιτης που ναι...![]()
Μόνο μην με βάλετε στην άκρη, να είμαι Μέσι.το κλαδεμα των γαρυ-φαλλεωναπο τον Φουζιο που θα φοραει φανελα Μπαρτσελονα.... ;D
Ακουλουθω το ρητο Ry Cooder,οσο πιο παλιες τοσο πιο καλα.fusiongtr είπε:Χορδές δεν του χρειάζονται αν τα γυρίσματα της ταινίας κρατήσουν λιγότερο από πενταετία.