rgxinap
Παλιά καραβάνα
2 παικταράδες παίζουν με HB σε τελε : John 5 ο ένας, Jim Root ο άλλος.Δεν εχω καταλαβει τη χρησιμοτητα των διπλων σε tele.
2 παικταράδες παίζουν με HB σε τελε : John 5 ο ένας, Jim Root ο άλλος.Δεν εχω καταλαβει τη χρησιμοτητα των διπλων σε tele.
Δεν εχω καταλαβει τη χρησιμοτητα των διπλων σε tele.
φτιαξε την high E στο σελλακι ρε Χριστιανε....
(εχεις αλλαξει σελλακια με ss? ΜΠΡΑΒΟ ,τα στοκ ειναι της πλακας)
τση μάνας της είναι....
δεν ξέρω τι είναι αλλά στην δικιά μου έχει σκαμένες 3 θέσεις στην Ε και δυο στην Β.
κουφο ,αν ειναι ετσι απο το εργοστασιο και δεν εγινε με τον καιρο (τα ζινκ φαγωνονται )
η πρίμα unwound ΜΙ τι να τρίψει, πολυ κουφο πάντως! Και μπράβο που το παρατήρησες.
η πρίμα unwound ΜΙ τι να τρίψει, πολυ κουφο πάντως!
Μια χαρά telecaster είναι με διαφορετικό pickup configuration. Το γράφει και η Fender στο headstock άλλωστε "TELECASTER"Καταρχην μια κιθαρα με διπλους ΔΕΝ ειναι tele.
Ειναι μια κιθαρα με ΣΧΗΜΑ tele.
Μια χαρά telecaster είναι με διαφορετικό pickup configuration. Το γράφει και η Fender στο headstock άλλωστε "TELECASTER"
και περιμένει να έχει twang και να σκοτώνει στο chicken pickin και να έχει τα τρισδιάστατα καθαρά των κλασσικών tele single coils.
δηλαδή τι περιμένει κάποιος που παίρνει τελε?
Ναι μπρε, ΗΧΗΤΙΚΆ λεΓω μη πάει και αγοράσει κανείς και περιμένει να έχει twang και να σκοτώνει στο chicken pickin και να έχει τα τρισδιάστατα καθαρά των κλασσικών tele single coils.
Αν είναι να παίζει με γκάζια νο προμπλεμ έτσι κι αλλιώς από κάποιο επίπεδο gain και πάνω όλες οι κιθάρες το ίδιο ακούγονται ?
Γιαυτό σε ρώτησα και εγώ, στην αρχή, γιατί μετάνιωσες που την έδωσες την squier, αφού δεν είναι 100% tele. Μου έκανε εντύπωση διότι συνήθως ψάχνεις το twang στα καθαρά κλπ.