harry
Νέο μέλος
Ο, ευχαριστώkostas80 είπε:Μια ιδέα για τις τιμές των δίσκων σου μπορείς να πάρεις από εδώ http://www.discogs.com/explore
όπως και απο πολλά άλλα site τέτοιου τύπου . Μπορείς επίσης και να τους πουλήσεις έναν έναν μέσω αυτών .
!!
Ο, ευχαριστώkostas80 είπε:Μια ιδέα για τις τιμές των δίσκων σου μπορείς να πάρεις από εδώ http://www.discogs.com/explore
όπως και απο πολλά άλλα site τέτοιου τύπου . Μπορείς επίσης και να τους πουλήσεις έναν έναν μέσω αυτών .
Α, έχω ένα γνήσιο 10'' των 45στρ. των Animals απο τα '60s Μήπως σε ενδιαφέρει ? ? ? ? ?Superfunk είπε:Αν οι δισκοι σου ειναι ελληνικης κοπης δεν εχουν καμμια ιδιαιτερη αξια,2-5 ευρω τους πουλανε στο Μοναστηρακι.
Αν εχεις καποια σπανια βινυλια απο τα 50s ,60s & 70s κατι θα κανεις...
Δισκοι των δεκατιων του 80 & 90 επισης δεν εχουν καποια ιδιαιτερη αξια εκτος και αν ειναι καποια ltd edition ,καποιες ειδικες ιαπωνικες εκδοσεις κτλ,κτλ.
Ευχαρίστως.Εγώ με αυτό πορευόμουν. Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα, ενδεχομένως και καλλίτερα (δες και τις προτάσεις του amazon)harry είπε:Οκ. Ευχαριστώ,
μπορείς να μου πεις ένα τέτοιο βιβλίο?
http://www.popsike.com/harry είπε:Οκ. Ευχαριστώ,
μπορείς να μου πεις ένα τέτοιο βιβλίο?
Για ποιό θέμα αν έχουμε άποψη;expired είπε:Έχει κανείς άποψη επί του θέματος;
Άσε έχουμε «σκοτωθεί» ν φορές …βαριέμαι ν+1Κατά τα άλλα στον ήχο δεν έχει διαφορα από το σιντί
Ναι, αυτό είναι αλήθεια , μοναδική πρόσφατη «αναλογική» ηχογράφηση που θυμάμαι: Foo Fighters-Wasting Lightαναλογική ηχογράφιση πλέον δε γίνεται.
δεν το ήξερα,καλή φάση.Τώρα που διάβαζα μια συνέντευξη στο mtv για το δίσκο και την ηχογράφιση έλεγε ο παραγωγός ότι it remained completely analog "until post-mastering"LK είπε:Ναι, αυτό είναι αλήθεια , μοναδική πρόσφατη «αναλογική» ηχογράφηση που θυμάμαι: Foo Fighters-Wasting Light
πως δε γινεται,απλα ειναι πλεον πολυ σπανια .καθότι αναλογική ηχογράφιση πλέον δε γίνεται.
Για το πρώτο πιθανότητα 0.1%Superfunk είπε:πως δε γινεται,απλα ειναι πλεον πολυ σπανια .
ακομα δε σπανιοτερα γινεται και full αναλογικη ΜΙΞΗ .
τελος ακομα-ακομα σπανιοτερα γινεται και full αναλογικο mastering.
Εσείς σε ποιό ποσοστό βρίσκεστε ; 8)dionisissab είπε:Για το πρώτο πιθανότητα 0.1%
Για το δεύτερο: 0.001%
Για το τρίτο: 0.00001%
(δηλ. δύο τάξεις μεγέθους διαφορά)
Από πλατώ σε πλατώ, από κεφαλή σε κεφαλή, από dac σε dac, από CD σε SACD,,,,,,,,Nestoras είπε:Υπάρχει διαφορά, από pressing σε pressing, από σειρά σε σειρά, από έκδοση σ' έκδοση, από χώρα κατασκευής σε χώρα.
Αυτό ξαναπεστο πολλές φορές .....audiokostas είπε:Πολλές φορές η έλλειψη ευκρίνειας και σωστής αναπαραγωγής, μεταφράζεται ως "αναλογική ζεστασιά".
Έχεις δίκιο για το θέμα της αναπαραγωγής. Παρ' όλα αυτά, το πικ απ μου είναι αρκετά καλά ρυθμισμένο. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω παίζοντας σ' αυτό βινύλιο κομμένα πριν έρθει ο Παπαδόπουλος ;Daudiokostas είπε:To θέμα δεν είναι μόνο η εγγραφή αλλά και η αναπαραγωγή.
Πολλές φορές η έλλειψη ευκρίνειας και σωστής αναπαραγωγής, μεταφράζεται ως "αναλογική ζεστασιά".
Προτιμώ τις αγγλικές κόπιες (αν και "πεφτουν" γρηγορότερα). Έχω ακούσει και εκπληκτικές ελληνικές κόπιες* όμως.dionisissab είπε:"Α, δεν είναι από Αμερική; Πέτα το."