http://www.myspace.com/bluebx/music/songs/dangerous-as-a-glass-of-milk-16966759
κι εδώ ενα παραδειγμα με wah + drive (post + pre) από την TL SE.
κι εδώ ενα παραδειγμα με wah + drive (post + pre) από την TL SE.
Ευχαριστώ αλλά αν κατάλαβα καλά αυτή η επιλογή σου κλείνει και το sim του power amp και μένεις με το preamp μόνο. Δεν ξέρω πόσο έχει σημασία αυτό στο simulation ενός Twin Reverb βέβαια...ocean_avenue είπε:
Ε όχι κι έτσι. Είπαμε είναι γιωτάδες αλλά υπηρετήσανε ;D
Απλά για να έχεις παραμόρφωση επιλέγεις έναν βρώμικο ενισχυτή (μια χαρά αποτέλεσμα βγάζει , αλλά στερείσαι σοβαρα εφέ όπως Univibe και Fuzz)
+1The Genius Loci είπε:Κατά τη γνώμη μου, όλα τα Digitech πάσχουν από το ίδιο πρόβλημα με... όλα σχεδόν τα άλλα modelers της αγοράς.
Μπορούν να είναι πολύ καλά στα καθαρά, στα "καθαρά" καθώς και στα βρώμικα αλλά και στα ΒΡΩΜΙΚΑ.
Αλλά δεν πείθουν (kateme πάντα) στο edge of breakup και, σίγουρα, στις δυναμικές που απαιτεί το παίξιμο σε αυτό το εύρος gain.
Έχει αρκετή σημασία, όπως είναι το modeling του HD. Παρεμπιπτόντως στο 500 γίνεται αυτό που θέλεις (εξ'όσων θυμάμαι).RayDTutto είπε:Ευχαριστώ αλλά αν κατάλαβα καλά αυτή η επιλογή σου κλείνει και το sim του power amp και μένεις με το preamp μόνο. Δεν ξέρω πόσο έχει σημασία αυτό στο simulation ενός Twin Reverb βέβαια...