geodimitri
Noiz Addict
Δεν ξέρω βαράνε καμπανάκια όταν παίζει αυτό το σημείο-σόλο. Μη σου πω ότι περιμένω να το ακούσω περισσότερο από το κύριο σόλο.RayDTutto είπε:Αυτό δεν είναι σημείο, είναι ολόκληρο σόλο Δημήτρη...![]()
Δεν ξέρω βαράνε καμπανάκια όταν παίζει αυτό το σημείο-σόλο. Μη σου πω ότι περιμένω να το ακούσω περισσότερο από το κύριο σόλο.RayDTutto είπε:Αυτό δεν είναι σημείο, είναι ολόκληρο σόλο Δημήτρη...![]()
Να σου πω την αλήθεια προτιμώ το original που έχει και σόλο άταστου μπάσου μετά.geodimitri είπε:Δεν ξέρω βαράνε καμπανάκια όταν παίζει αυτό το σημείο-σόλο. Μη σου πω ότι περιμένω να το ακούσω περισσότερο από το κύριο σόλο.![]()
Όπα! Μπορείς να την ποστάρεις να την ακούσω;RayDTutto είπε:Να σου πω την αλήθεια προτιμώ το original που έχει και σόλο άταστου μπάσου μετά.![]()
Merci!RayDTutto είπε:Μην το σκίσουμε το θρεντΨάξε "empty rooms victims of the future" στο Youtube
Κάτσε ρε φίλος, αν είναι αυτά δευτερεύοντα, τότε τα πρωτεύοντα ποια είναι;Spyros Delta είπε:Οι πρωτη διπλη φραση και οι δυο νοτες που βαζουν την μπαντα στο κομματι
Υποτιθεται η εισαγωγη απο εκει και μεταRayDTutto είπε:Κάτσε ρε φίλος, αν είναι αυτά δευτερεύοντα, τότε τα πρωτεύοντα ποια είναι;![]()