B
bokos
ά ρε συ fenderiarh τι μας έκανες πάλι,,,,οικονομια οέο :'(

+10000longshadow είπε:Προσωπικά πιστεύω ότι η fender θα κάνει λαλακία αν όντως η τιμή κινηθεί σε τόσο υψηλά επίπεδα...
Ο Gilmour σαν κιθαρίστας συγκαταλέγεται στα άκρως εμπορικά ονόματα και αν το μοντέλο του βρίσκεται στο πιο λογικό price range μιας π.χ. E.J. strat τότε πιστεύω ότι θα έχει πολύ μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία!...
Λόγω τιμής; ;Dstudio54GR είπε:Στα 3000 δεν είναι και η Rory Gallagher??? (όσοι φίλοι μου έχουν παίξει με τέτοια έχουν πάθει σοκ).
Aκρως ενδιαφερουσα η διαταξη των μαγνητων (οφειλω να πω πως δεν περιμενα τους fat50s πολυ περισσοτερο τον ssl5 στην bridge)......θεωρουσα βεβαιη τη χρηση σε mid & neck των cs69 με εναν πιο hot ssl1 στην bridge η ακομα καλυτερα καποιων custom wound μαγνητων ειδικα για την περισταση. Ειδικα η αρχικη περιγραφη στο site του gilmour κατι τετοιο αφηνε να εννοηθει. Η επιλογη του ssl5 με προβληματιζει με το coil tap του απο τα σχεδον 13Κ (!!!!!!!!!!!!!!) στα 6.6Κ......μαλλον δεν μου πολυαρεσει.....παντως αν οντως χρησιμοποιει ssl5 τοτε δικαιωνομαι που μια ζωη σκεφτομουν οτι αποκλειεται να βγαζει αυτο το γκαζι με low output strat bridge μαγνητη.......Angelos είπε:
Συνονόματε, το ίδιο σκέφτηκα και εγω.fenderiarhs είπε:Αν εξαιρεσουμε παντως το mojo της υποθεσης και με δεδομενο πλεον οτι οι μαγνητες δεν ειναι κατι που δεν το βρισκει κανεις στο εμποριο θα προτιμουσα να παρω διαφορα fender parts, ενα καλο fender μανικι χωρις τα 7.25 κ vintage frets και να του κοτσαρω τους μαγνητες.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της Χαλιμας νο.1Ακούστικες ότι ο παππούς από το marketing της signature Fender θα ματσωθεί 12.000.000 Αγγλικές Λίρες σε αντιστοιχία με τον Taylor που είναι 18.000.000 λίρες
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της Χαλιμας νο.2Για πρώτης φορά όμως και η Fender θα ζητήσει τηλεοπτικά δικαιώματα για την εμφάνιση της κιθάρας στην τηλεόραση και στον τύπο όπως επίσης και πνευματικά δικαιώματα εαν προσπαθήσει κάποιος να αντιγράψει την Fender στην κατασκευή της Blackie (δηλαδη εμένα θα με πάνε μέσα επειδή έχω Blackie....τότε οι κινέζοι θα πρέπει να είναι στην φυλακή).Επίσης εαν είναι επαγγελματικό group θα ζητηται συγκατάθεση από την Fender για την εμφάνιση της κιθαρας (νομίζω ότι δεν μας τα λέει καλά εδω η Fender,το τραβάει το σκοινί και θα πάρει τα τετοια μου
στο τέλος αν και δεν νομίζω ότι ο David είναι σύμφωνος με όλα αυτά - είναι και φιλανθρωπος- που κάνει η Fender).
www.guitarnuts.comΡε παιδιά αυτο που λέει η Fender "1 Mini-Toggle (Adds Neck Pickup in Positions 1, 2 and 3.)" ξέρει κανείς πως γίνεται δηλαδή εννοώ έχει κανένας το Wiring Diagram για να το κάνεις στους μαγνήτες και βέβαια να κρατήσεις τις υπόλοιπες ρυθμίσης:
Τι να πω..... μόλις ξεκίνησα να στήνω ακόμη μια partscaster (από warmoth). Μαντέψτε...έχει vintage τάστα και θα βάλω (πάλι) high output seymour duncan. Ρε..λέτε να αντιγράφει εμένα το custom shop της fender?Superfunk είπε:....
παντως τα VINTAGE ταστα της ειναι αυτοματα deal breaker για εμενα...
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster 1975
€2,500
Λαύριο
Stratocaster Kluson Steel lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Stratocaster Kluson Brass lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Red tortoise pickyard(3ply)