custom inlay tutorial

E.G.

R.I.P.
Της παρέας
καλησπερα. στο επομενο βιντεο δειχνω περιληπτικα την διαδικασια ενος custom inlay. στην περιπτωση μου εφτιαξα μια κλαρα, την οποια αρχικα μου εδωσε ο φιλος Βαγγελης που ειχε σχεδιασει για μπουζουκι, και εγω μετα απο καποιες τροποποιησεις την εφτιαξα για ηλεκτρικη κιθαρα.

το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να σκαψω με ακριβεια. και αυτο γιατι εχω την βαση του dremel, αλλα το dremel μου ειναι μαιμου και δεν ταιριαζει με την βαση και κουνιεται. καποια στιγμη πρεπει να παρω dremel  ;D

E.G. είπε:
το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να σκαψω με ακριβεια. και αυτο γιατι εχω την βαση του dremel, αλλα το dremel μου ειναι μαιμου και δεν ταιριαζει με την βαση και κουνιεται. καποια στιγμη πρεπει να παρω dremel  ;D
Άξιος Λιάκο πολύ καλός!!

(Ναι ένα Dremel πρέπει να το πάρουμε εχ μεχ γκουχ -δεν ακούει η σύζυγος κοιμάται)

Το κόλπο με το spray πολύ καλό!

Μαζι με το dremel δοκιμασε και μικρη αλουμινενια βάση απο Stewmac ειναι πολύ καλή.

E.G. είπε:
Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα. Έχω original dremel αλλά δεν έχω τη βάση για ;D

Πολλα μπραβο και απο εμενα  8), ριξε μια ματια σε αυτη τη βαση θα εχεις πολυ μεγαλυτερο ελεγχο του dremel ειναι πιο σταθερη απο τη μεγαλη βαση που χρησιμοποιεις και βλεπεις και καλυτερα το κομματι που θελεις να σκαψεις.

http://www.stewmac.com/shop/Tools/Special_tools_for_Routing/Precision_Router_Bases/Precision_Router_Base.html?tab=Pictures#details

panagis είπε:
ριξε μια ματια σε αυτη τη βαση θα εχεις πολυ μεγαλυτερο ελεγχο του dremel ειναι πιο σταθερη απο τη μεγαλη βαση που χρησιμοποιεις και βλεπεις και καλυτερα το κομματι που θελεις να σκαψεις.

http://www.stewmac.com/shop/Tools/Special_tools_for_Routing/Precision_Router_Bases/Precision_Router_Base.html?tab=Pictures#details
+1000

την βαση αυτη την μικρη την εχει φτιαξει ενας φιλος, δεν ειναι δυσκολο να κατασκευασθει. το μονο που μενει ειναι να αγορασθει το γνησιο dremel  ;D

E.G. είπε:
την βαση αυτη την μικρη την εχει φτιαξει ενας φιλος, δεν ειναι δυσκολο να κατασκευασθει. το μονο που μενει ειναι να αγορασθει το γνησιο dremel  ;D
Και το e-shop.gr το έχει σε καλή τιμή, αλλά δεν ξέρω από διαθεσιμότητα.

Μπράβο, ωραίο βίντεο, και 10 μπράβο που δίνεις ενέργεια και μοιράζεσαι τη γνώση σου!

ένα πράγμα μόνο: προστατευτικά γυαλιά όταν δουλεύεις το ρουτερ , και δεν κάνω πλάκα, έχουν πάθει ζημιά άνθρωποι, κρίμα είναι

εχεις απολυτο δικιο. πολλες φορες τα ξεχναω. βεβαια με το ρουτερ τα φοραω παντα. στο dremelaki κανω ζαβολιες. και επιπλεον θελει και μασκα. το τι μπαινει στην μυτη δεν φανταζεσαι.

WilliamSats είπε:
Και το e-shop.gr το έχει σε καλή τιμή, αλλά δεν ξέρω από διαθεσιμότητα.
σε ΠΑΡΑ πολυ καλη τιμη το εχει αλλα καθυστερει η παραδοση λιγο παραπανω (γυρω στην 1 εβδομαδα) το απλο ετσι - μην τα θελουμε και ολα δικα μας :D

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.070001

Trending...

Νέα θέματα

Back