Στο link που έδωσα, αν το διαβάσεις, θα δεις ότι απαντάει ένα admin της Steinberg. Με άλλα λόγια, τουλάχιστον όταν γράφτηκε το συγκεκριμένο, αυτό είναι που προτείνει η ίδια η εταιρεία:stratigos είπε:Να εισαι καλα Νικολα και σε ευχαριστω. Οχι καταλαβα τι μου ειπαν πιο πανω απλα δεν θελω να το πιστεψω......αχαχχ!!!!!
Απλα μιας και μου το ειπε ετσι το παιδι λεω μηπως ρωτησε στην steinberg με email και σας ειπα τι μου ειπε μπας και υπαρχει περιπτωση.
(όπου "Hypersonic" για σένα "Cubase")In your case you should buy a new Steinberg key and transfer the Hypersonic license to that key using the Syncrosoft License Control Center wizard.Then sell the Hypersonic 2 with that key. The buyer can register that key in MySteinberg and that's it. The license will be shown in his account with that new key and your key in your account won't display the Hypersonic 2 license any longer.
Με την μεθοδο του unregistration λοιπον πηρες μονο την αδεια χρησης ή και τα πνευματικα δικαιωματα?haryy είπε:Νικόλα γίνεται, το έχω κάνει αγοράζοντας το cubase 4 από άλλον και ακολούθως το πούλησα σε τρίτο αργότερα με την μέθοδο τοu unregistration.