theoctapus
Noiz Addict
Γι' αυτό και σε απέλυσα. Πέρνα απ' το λογιστήριο να σου δώσω κουπόνια για το Foot lockers. ;DLK είπε:Still Διαφωνώ ;D ;D ;D ;D
Whatever. Δεν μιλάω σε πρώην υπαλλήλους. ;DΤα desert boots....είναι αμιγώς καλοκαιρινά![]()
Γι' αυτό και σε απέλυσα. Πέρνα απ' το λογιστήριο να σου δώσω κουπόνια για το Foot lockers. ;DLK είπε:Still Διαφωνώ ;D ;D ;D ;D
Whatever. Δεν μιλάω σε πρώην υπαλλήλους. ;DΤα desert boots....είναι αμιγώς καλοκαιρινά![]()
Δηλ. ακρωτηριασμένα!LK είπε:To jean, δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις άπηρα πράγματα. Το t-shirt με δεσμευει. ;D ;D
Πώς να το αντέξεις?ekim είπε:Φίλε fusiongtr εσύ μπορεί να το διακωμωδείς, όμως εγώ το βλέπω σχεδόν καθημερινά λόγω τόπου κατοικίας κ δεν χωνεύεται με τίποτα
Όποιος δεν έχει περπατήσει με παπούτσι που έχει full length zoom air unit απλά δεν έχει βιώσει πραγματικά μαλακό και άνετο περπάτημα. Μια φορά πήγα να δοκιμάσω ένα ζευγάρι oxfords (απ' αυτά με την επίπεδη σόλα, όχι αυτά με την λαστιχένια που έχει και λίγο traction (άλλο θέμα κι αυτό)) και νόμιζα ότι πήγα πάλι φαντάρος και μου έδωσαν αρβύλες.ekim είπε:Νομίζω θα συμφωνήσω με octapus στο θέμα ζέστη. Επίσης αναρωτιέμαι πόσο άνετα κ μαλακά είναι στο περπάτημα.
Κάτι τέτοιο είναι accepted κυρίως για φθινόπωρο-χειμώνα;
Χαθηκαν τα camper-ακια? ;Dtheoctapus είπε:T-shirt με μπότες και καλοκαίρι 35+ βαθμών κάτι μου λέει πως δεν πάνε μαζί![]()
Πιο άνοστο και αδιάφορο παπούτσι δεν παίζει. Είναι σαν να έχεις κόψει τα πόδια σου αφού άπαξ και τα φορέσεις κανείς δεν πρόκειται να τα προσέχει, τα πόδια σου θα είναι πρακτικά αόρατα. ;DSuperfunk είπε:Χαθηκαν τα camper-ακια? ;D
Σαν να είπε η converse "έχω πανάκριβα παπούτσια που χαλάνε σε 3 μήνες ή σε 1 βροχή, δεν τους βάζω και ένα ευαίσθητο κύκλωμα μέσα?"
Σωστός.LK είπε:Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε "λιγο λάθος" το καλοκαιρινό υποθετικόν σενάριον.Τα τζήνς είναι σκληρά και ζεστά υφάσματα για το καλοκαίρι.
Χμμμ, δύσκολο χωρίς κάλτσα, γιατί δεν κρύβονται τα νύχια.Jazzjoker είπε:Επίσης από τέλη Ιουλίου και μετά, θα κυκλοφορήσω χωρίς καμία αιδώ με σαγιονάρα έξω, ακόμα κι αν μιλάμε για βραδινές εξόδους.
Ok μαζί σου Λάκη. Με παντελονάκι chino (μην κοροϊδέψετε αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως προφέρεται) τι θα έβαζες, desert boot;LK είπε:Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε "λιγο λάθος" το καλοκαιρινό υποθετικόν σενάριον.Τα τζήνς είναι σκληρά και ζεστά υφάσματα για το καλοκαίρι.
Απο το να τριγυρναω σαν το ΡΟΜΠΟΚΟΠ μεσα στην Αθηνα....καλυτερα θα ειναι... ;D ;Dtheoctapus είπε:Βάλε κι ένα υφασμάτινο παντελόνι μαζί με ένα ριγέ polo και θα μοιάζεις με συνταξιούχο που πάει στο καφενείο για πρέφα. ;D
Πάλι με έπιασες "αδιάβαστο" , να σου πω το καλοκαίρι φοράω συνηθως .....λινά κοστούμια. ;D ;Dekim είπε:Ok μαζί σου Λάκη. Με παντελονάκι chino (μην κοροϊδέψετε αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως προφέρεται) τι θα έβαζες, desert boot;
Μα αυτό ντεν είναι sneakers καρντιά μουSuperfunk είπε:Απο το να τριγυρναω σαν το ΡΟΜΠΟΚΟΠ μεσα στην Αθηνα....καλυτερα θα ειναι... ;D ;D
http://images.solecollector.com/complex/image/upload/c_fill,q_90,w_800/best-selling-sneakers-2016-blue-mirror-foamposite_ojdbaf.jpg[/img]![]()
Είμαι λίγο δύσπιστος ως προς την άνεση του συγκεκριμένου, αλλά και πάλι είναι formal shoes. Για casual ντύσιμο, τι βάζουμε αν όχι sneakers;Σου δινω μια τελευταια ευκαιρια...το πλεον ανετο παπουτσι ολων των εποχων
http://www.repetto.com/en/repetto-mythics
![]()