Coffee Break (ίσως..)

alekelis

Της παρέας
Ένα clip και από εμάς, μικρό και πρόχειρο, με δύο ακουστικές..

Η slide μάλιστα γραμμένη μέσα σε μια ντουλάπα!!! 8)

Περιμένουμε τα σχόλιά σας :)

kultura-Alekelis (Blues Stuff)

http://www.box.net/shared/doqa2ykxiq

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο παιδια. Πολύ καλό. Σε ντούλαπα; Ενδιαφέρων. Μονο θα μπορούσες να λόψεις το ¨Χαλια!¨ στο τέλος. Προσωπικά μου θυμίζει Peter Green σε σολο δίσκο ακουστικό κομματι. Συνεχίστε. Περιμενουμε και αλλες δουλεις σας.

Ωωωω... Ο αξιότιμος κύριος Vintager! ;D Καλωσορίσατε!!!

Ρε, συ το "χάλια" επίτηδες το αφήσαμε στο τέλος... :D

Ευχαριστόυμε, πάντως...

Λοιπόν, εγώ θα ήθελα να πω λίγα λογάκια για τον εξοπλισμό:

Ο alekelis παίζει με μια Furch ακουστική, μέσα σε μια εντοιχισμένη ντουλάπα, για πιο δυνατό σήμα και φυσικό reverb... ;)

Εγώ παίζω με μια Norman ακουστική, και είμαι έξω από την ντουλάπα, γιατί απλά δεν χώραγα... ;D

Οι κιθάρες έχουν αμφότερες λίγο reverb από τη μίξη, και η slide κιθάρα έχει λίγο tremolo... (έτσι, λίγο απ' όλα, σαν τις σαλάτες ;D)

Τώρα που το ξανακούω, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια...

...Και συνεχίζουμε να ακούμε γνώμες...

Ωραίοι!  ;)

Με ρούχα η ντουλάπα ή άδεια;

Εννοώ, μπήκε στην ντουλάπα για το damp των ρούχων, για τον ήχο "empty closet", ή για απομόνωση; (είχατε τσακωθεί;  ;D)

Φαντάζομαι το πρώτο.

Όχι, όχι, η ντουλάπα είναι άδεια, ξέχασα να το αναφέρω... Το "empty closet" δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, και για να σου απαντήσω με τον τρόπο που ρωτάς, ναι για αυτό το πράγμα μπήκε στην ντουλάπα... Για φυσικό reverb.

Αντιθέτως, εγώ ήμουν περικυκλωμένος από υφάσματα (κουβέρτες για την ακρίβεια), που ήμουν έξω από την ντουλάπα, μέσα στο υπόλοιπο δωμάτιο, για την αποφυγή αντανακλάσεων...

Χαχα, αυτό εννοούσα με "empty closet", τον ήχο της άδειας ντουλάπας  :)

Ρώτησα γιατί ηχογραφήσεις μέσα στην ντουλάπα γινονται και για να εξασφαλίσουν ήχο χωρίς αντανακλάσεις (λόγω των ρούχων).

Εσείς το κάνατε ανάποδα  ;D

Ναι, η ιδέα ξεκίνησε από όταν βάλαμε, για κάποιον λόγο μέσα στην ντουλάπα μια καρέκλα! ;D

Μετά, έτσι όπως το βλέπαμε, λέμε, δεν την αράζει ένας εκεί μέσα, να παίξει κιθάρα, να δούμε πώς ακούγεται;

Ε, και καταλήξαμε να κάνουμε ηχογραφήσεις, γιατί ο ήχος είναι αρκετά ποιοτικος, τολμώ να πω... :D

Πολυ καλο!Συγχαρητηρια... :D

Ανεβαστε κ'αλλη σας δουλεια!!!

P.S.:Ο "ντουλαπισιος" ηχος τα σπαει!

Γαμάτο clip παιδιά !  :o  Μου θύμισε αρκετά, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό..

Ωραία ..."παιχτήρια"  :) ! Καλή συνέχεια  ;)  :D

Ρε μπαγάσα kultura μην τα μαρτηράς όλα ρε 'συ ;D

Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!!! :)

Να και μερικές φωτογραφίες από το "Jam House" και φυσικά την περίφημη ντουλάπα μας! 8)

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ...!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ......!?ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΗΧΟΣ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!!!ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΤΕ....

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΕΩ:ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΡΑ!ΝΑ ΠΩ ΤΙΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ!!! KEEP PLAYING!!!:):):) (sorry για τα greeklish)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Μόνο αν μπορείς απόφυγε τα greeklish...

Πρώτον:

απαγορεύονται

και δεύτερον:

δεν διαβάζονται τα άτιμα... ;D

Κουλτουρα και Αλεκελι τρομερη επιτυχία το διαλλειμα για καφε. Ρε αλεκελη νοικιαζε την ντουλαπα 10 ευρω το μιασαωρο γισ ηχογραφήσεις. Αντε μετα την απιτυχια του κομματιου  κάντε σιγκλακι χεστητε στο ταλιρο. Μπραβο παιδια. Αλεκελι βλαε φωτογραφιες απο το μπανιο.

Όχι, ρε συ! Από το μπάνιο; Ποτέ μη φανερώνεις τα μυστικά σου όπλα!!! Το τελευταίο σου χαρτί!!! Δεν πρέπει να μάθει κανείς ότι ηχογραφούμε μέσα στο μπάνιο!!!! ;D ;D ;D

πολυ πολυ πολυ ωραιο!!!κι εις ανωτερα!να το στειλετε για νεο theme του μπομπ σφουγκαρακι!

Trending...

Νέα θέματα

Back