Βάλε το καπάκι από πίσω.marathon είπε:Σίγουρα το χρειάζεται, αλλά μου έχει κολλήσει να μπορώ να ανοιγοκλείνω το καπάκι...μου φαίνεται τρομερά αστείο. Το τρέμολο μου τα χαλάει όλα.
(και άνoιγέ το για να αλλάζεις μπαταρίες στους EMG 81/85)
Βάλε το καπάκι από πίσω.marathon είπε:Σίγουρα το χρειάζεται, αλλά μου έχει κολλήσει να μπορώ να ανοιγοκλείνω το καπάκι...μου φαίνεται τρομερά αστείο. Το τρέμολο μου τα χαλάει όλα.
Πρώτα από όλα μίλα μου καλύτερα...δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά ώστε να μου λές να βάλω το καπάκι από πίσω... ;D ;D ;Dharilatron είπε:Βάλε το καπάκι από πίσω![]()
Μα καλά...έχουμε φτάσει στις 7 σελίδες και ρωτάς?rocka-vic είπε:Εχω ενα τετιο κουτι... Τι να το κανω?;D
1ον Αυτο (που παραθεσες) εχει πολυ ξυλο(γλυπτικη) και δεν τα παω και πολυ καλα...Axelakos είπε:Η αλλιώς κάνε κάτι τέτοιο... Κι εγώ αυτό σκέφτομαι γιατί κι εγώ ψήνομαι να το ανοίγω!
A ok. Σορι.Axelakos είπε:Το προηγούμενο πήγαινε στον marathon που θέλει για cigar. Kι εσύ όμως στην περίπωση του oil θεωρώ πως πρέπει να βάλεις κατι τέτοιο..Για να ναι πιο ανθεκτικό σε κάθε περίπτωση.. Ή όχι?
Κι εγω αυτο σκεφτομουν... Αλλα ποιος ειναι τελος παντων αυτος ο τροπος...Eγώ σκέφτομαι για cigar box γενικα.. Τώρα οσον αφορά τα ηλεκτρονικά για το Oil.. hmmm.. Ίσως αν κάνεις μια πρόχειρη τρύπα στο κάτω μέρος του την οποία κλείσεις στο τέλος με το ίδιο κομμάτι? Με κάποιο τρόπο...
Ναι σωστα... Θα το ψαξω λιγο ακομα αν και νομιζω πως βρηκα τον τροπο που το ανοιγουν.Axelakos είπε:Με τον ίδιο τρόπο που -όταν τον βρουμε-θα βάλεις τα ηλεκτρονικά θα βάλεις και το ξύλο. Αλλιώς που μπορείς να βιδώσεις το neck? ???
Επισης ;Dby the way αν κάποιος έχει κάποιο spare μπράτσο από αποτυχημένο Proj η από καμμια squier και θέλει να το δώσει σε χαμηλή τιμή ας μου στείλει ένα pm.. Thank u..
Καλά...ψάχνουν για κορόϊδα...Το όλο πακέτο κατασκευής Cibar-Metal Box δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 ευρώ. Περιμένω την εκτίμηση κόστους του Bouzoukleri και Axelakos για να δω εάν συμφωνούμε.rocka-vic είπε:Συνολο $500 με Insured Parcel post και $600 με Courier![]()
Το ξερω... Γι αυτο και εβαλα τονmarathon είπε:Καλά...ψάχνουν για κορόϊδα...Το όλο πακέτο κατασκευής Cibar-Metal Box δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 ευρώ. Περιμένω την εκτίμηση κόστους του Bouzoukleri και Axelakos για να δω εάν συμφωνούμε.
Φίλε rocka-vic, αντί να δώσεις $600, δεν αγοράζεις ένα κουτί μπισκότα Παπαδοπούλου?
![]()
Και σε neck trou version
![]()
Οντως πολυ ομορφα. ;Dmarathon είπε: