Έτσι είναι παλικάρι μου, μας βάλανε στη φάκα οι πονηροί οι ξένοι και τώρα αναστενάζουμε.theoctapus είπε:Αχχχ, τότε, παλιά, πρίν απ' το ευρώ, η συκωταριά είχε άλλη γεύση, ήταν πιο νόστιμη, μύριζε το σπίτι όταν η γιαγιά μου την τηγάνιζε στο πετρογκάζι. Άλλες εποχές.
Σωστά...θα χρειαστείτε μπαταρίες....atreu73 είπε:Βασικά όλα τα πλάνα έχουν μέσα κι έναν Γερμανό.
Για περάστε παρακαλώ, 5 κρίκοι ένα τάλαρο.atreu73 είπε:πάντως αυτό το γερμανοτσολιάδες ποτέ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή επειδή μας είπαν οι άνθρωποι ότι πρέπει να ρίξουμε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση δεν πρέπει να τους αγαπάμε;
Τι είναι αυτό; Ντοπιολαλιά;harilatron είπε:Για περάστε παρακαλώ, 5 κρίκοι ένα τάλαρο.
Εχεις δικιο,επρεπε να κανουμε δημοψηφισμα για να ριξουμε την Γερμανικη κυβερνηση.atreu73 είπε:πάντως αυτό το γερμανοτσολιάδες ποτέ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή επειδή μας είπαν οι άνθρωποι ότι πρέπει να ρίξουμε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση δεν πρέπει να τους αγαπάμε;
Να μη λέμε τα γίδια. Εκεί έχουν ψηφιακά τζιτζίκια.chris gti είπε:Είναι ψυχρό και άκαρδο, σαν το τζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζ που κάνουν τα τζιτζίκια στην Ολλανδία π.χ.
Μου αρέσει το συνειρμικό της σκέψης σου. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ όταν βλέπω ποδήλατα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι: γκόμενες.Superfunk είπε:Εχεις δικιο,επρεπε να κανουμε δημοψηφισμα για να ριξουμε την Γερμανικη κυβερνηση.
Εκει φαινονται οι αντρες οι ΣΩΣΤΟΙ.
Επίσης, βλέπεις ένα καθήκι με μούσι και σκέφτεσαι "ελευθερία και δημοκρατία". Να το κοιτάξεις.atreu73 είπε:Μου αρέσει το συνειρμικό της σκέψης σου. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ όταν βλέπω ποδήλατα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι: γκόμενες.
Αυτοί σίγουρα μας αγαπάνε πάντως, το λέει και ο Σταρένιος!atreu73 είπε:πάντως αυτό το γερμανοτσολιάδες ποτέ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή επειδή μας είπαν οι άνθρωποι ότι πρέπει να ρίξουμε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση δεν πρέπει να τους αγαπάμε;
Απο τότε μας αγαπούσανε αλλα δεν τους πιστέψαμε! Για να δούμε τώρα που ''ξαναήρθανε''!