Ε εντάξει. Ούτε ο πρώτος ήταν, ούτε ο τελευταίος... ;Dtrolley είπε:Σύμφωνοι (στο ότι φαίνεται νορμάλ ως άτομο), αλλά δεν τον αδικώ, εφ' όσον αυτό που θεώρησε ως λογική αντίδραση σε μία ηπιότατη διαφωνία ήταν να μπλοκάρει το συνομιλητή του.
Ε εντάξει. Ούτε ο πρώτος ήταν, ούτε ο τελευταίος... ;Dtrolley είπε:Σύμφωνοι (στο ότι φαίνεται νορμάλ ως άτομο), αλλά δεν τον αδικώ, εφ' όσον αυτό που θεώρησε ως λογική αντίδραση σε μία ηπιότατη διαφωνία ήταν να μπλοκάρει το συνομιλητή του.
Exactly my point.RayDTutto είπε:Ε εντάξει. Ούτε ο πρώτος ήταν, ούτε ο τελευταίος... ;D
Εισαι ΜΕΡΑΚΛΗΣ (στο εχουν ξαναπει αυτο νομιζω) ;DΟ μόνος λόγος να πάει κανείς είναι μήπως πετύχει τη Λήδα Μπόλα και την πάει για καφέ.
Εμ, τι περίμενες να πω; Τον Αντζολέτο; ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Εισαι ΜΕΡΑΚΛΗΣ (στο εχουν ξαναπει αυτο νομιζω) ;D
Κατσε γιατι τα εχεις μπερδεψει λιγο,προς το παρον κυβερνατε ΕΣΕΙΣ.... ;Datreu73 είπε:Προτείνω να μπουκάρουμε στο Μαξίμου. Ποιος είναι μαζί μου;
Γερμανοτσολιαδικα και ελβετοψυχα καναλια παρακολουθεις βλεπω..... ;DΕμ, τι περίμενες να πω; Τον Αντζολέτο; ;D ;D ;D
Στον αγύριστο και να μην μας γράφει.trolley είπε:Αυτό - ακριβώς αυτό - έχει προβλεφθεί ότι θα πεθάνει από τη δεκαετία του '40 (αρκεί να διαβάζει κάποιος τα σωστά βιβλία), και μην έχετε καμία ελπίδα ή πεποίθηση ότι μπορεί να αποφευχθεί ο χαμός του. Η Ελλάδα που έχει "μεγαλώσει για να χωρέσουμε", όχι μόνο εμείς αλλά και πολλοί-πολλοί άλλοι, είναι (ή, θα είναι) η Ευρώπη.
Εδώ που τα λέμε, έχεις και εσύ τα δίκηα σου. Είμαι τόσο παλιόπαιδο που ΚΑΙ σήμερα για τον Κούπερ θέλω να σου πω από την αρχή, αλλά κρατιόμουνα. Εντάξει, πες μου κάτι για τους ΕΛΟΥ και πατσίσαμε. Μην με μπλοκάρεις, θα ψοφήσω από έλλειψη οξυγόνιου.Έκτορας είπε:Α, και επειδή κάποτε σε άλλο νήμα, κάτι μου είπε για τον Alice Cooper. Εντάξει, καλός-καλός, αλλά πόσα και εγώ να αντέξω σ'αυτή την ζωή...;![]()
Γεμισαμε Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα....αλλα θα μπουκαρουμε καποτε στο Μαξιμου δεν θα μπουκαρουμε?Απο τα εντερα σας θα σας κρεμασουμε ρε νενεκοι...chris gti είπε:Στον αγύριστο και να μην μας γράφει.
Στην κηδεία του θα φροντίσω να έχω κλείσει πρώτο στασίδι πίστα για να την απολαύσω.
Προσωπικά νιώθω (και θέλω διακαώς να συνεχίσω) πρωτίστως Ευρωπαίος και μετά 'Ελληνας, but maybe thats just me...![]()
Και θα αποκτήσουμε ξανά συκωταριές ελληνικές.....τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσαμε να φτιάχνουμε και μερακλίδικες χορδές....οπότε θα μας ήταν περιττός ο Θομαν...Superfunk είπε:Γεμισαμε Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα....αλλα θα μπουκαρουμε καποτε στο Μαξιμου δεν θα μπουκαρουμε?Απο τα εντερα σας θα σας κρεμασουμε ρε νενεκοι...
Plan B έχετε?atreu73 είπε:Έμεινε μόνο ο σούπερφανκιος. Έστω, εγώ κι ο σούπερφανκιος θα μπουκάρουμε μέσα. Είμαστε αρκετοί. Φτάνουμε. Θα απαιτήσουμε άμεσα να αρθούν τα κάπιταλς με τα κοντρόλς για να μπορούμε να ψωνίζουμε και πάλι όπως παλιά από θόμαν.
Αχχχ, τότε, παλιά, πρίν απ' το ευρώ, η συκωταριά είχε άλλη γεύση, ήταν πιο νόστιμη, μύριζε το σπίτι όταν η γιαγιά μου την τηγάνιζε στο πετρογκάζι. Άλλες εποχές.Gommer είπε:Και θα αποκτήσουμε ξανά συκωταριές ελληνικές.....
Ναι να μπουκαρουμε στην Bundestag.marathon είπε:Plan B έχετε?
Δηλώνοντας ευρωπαϊστής στα της Ελλάδας, φεντεραλιστής στα της ευρώπης και διεθνιστής στα του κόσμου πού κατατάσσομαι; ;DSuperfunk είπε:Γεμισαμε Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα....
"Ρηγάς" στανταράκιNikoubis είπε:Δηλώνοντας ευρωπαϊστής στα της Ελλάδας, φεντεραλιστής στα της ευρώπης και διεθνιστής στα του κόσμου πού κατατάσσομαι; ;D
Εννοειται φιλε. Πολυ πριν τα CC. Πριν καν εμφανιστει η φραση Plan B στo πολιτικο λεξιλογιο, το μπαρακι αυτο ηταν το δικο μας Plan B για ποτο, κι ακομα ειναι.marathon είπε:Plan B έχετε?
Στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ? 8) ;DNikoubis είπε:Δηλώνοντας ευρωπαϊστής στα της Ελλάδας, φεντεραλιστής στα της ευρώπης και διεθνιστής στα του κόσμου πού κατατάσσομαι; ;D