Budget Jazzmaster style Guitar;

klhronomos

Της παρέας
Έχω φάει κόλλημα τελευταία με τίς Jazzmaster, αλλά δεν υπάρχει χρήμα γιά τήν αγορά μιάς Fender Classic Player.

Σκέφτηκα να πάρω μιά Squier Jagmaster και να την μετατρέψω, αλλά δεν μού κάθεται καλά το 24" scale, θα προτιμούσα 25,5".

Υπάρχει φτηνή εναλλακτική περίπου στα μισά λ7 (300-400Ε); Τίποτα από Τσεχία, Κίνα, Ινδονησία κτλ;

Ευχαριστώ Νικχάιερ, όντως ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Το headstock πάντως είναι ΑΘΛΙΟ. ;D Φαντάζομαι πάντως ότι διορθώνεται με λίγη ξυλογλυπτική/προσθετική. Στην ανάγκη μπράτσο από Squier αν ταιριάζει.

(Με προλάβατε...)

ναι οντως ωραία η tuscany!!!  αλλά και 460€ + αποστολή.

klhronomos είπε:
Έχω φάει κόλλημα τελευταία με τίς Jazzmaster, αλλά δεν υπάρχει χρήμα γιά τήν αγορά μιάς Fender Classic Player.
Θα λεγα να το ξανασκεφτείς. Αν φας κόλλημα με τις jazzmaster, μήπως θες μια πραγματική Jazzmaster? Σκέψου μήπως απλά ξοδέψεις μερικά χρήματα απλά για να ικανοποιήσεις το GAS σου, αλλά μετά θα το μετανιώσεις.

Εγώ την λατρεύω και θα ήταν η μοναδική για την οποία θα έσκαγα και πάνω από 1000 ευρώ για να παρω μια thin skin. Όχι συμβιβασμοί.  ;D

gangster είπε:
Θα λεγα να το ξανασκεφτείς. Αν φας κόλλημα με τις jazzmaster, μήπως θες μια πραγματική Jazzmaster? Σκέψου μήπως απλά ξοδέψεις μερικά χρήματα απλά για να ικανοποιήσεις το GAS σου, αλλά μετά θα το μετανιώσεις.

Εγώ την λατρεύω και θα ήταν η μοναδική για την οποία θα έσκαγα και πάνω από 1000 ευρώ για να παρω μια thin skin. Όχι συμβιβασμοί.  ;D
;D

+10000

Trending...

Νέα θέματα

Back