αυτο ειναι μια πικρη αληθεια....deadendmind είπε:...once you go reverb unit, you can't go back..!
![]()
Επειδή δε μ'αρέσει να είμαι απόλυτως, συμφωνώ κατά 99,999% μαζί σουSuperfunk είπε:αν δεν τον ακουσουμε απο κοντα & πλαϊ-πλαϊ με εναν DLX REV. δυστυχως δεν θα μαθουμε ποτε ;D παντως ουδεμια σχεση με deluxe reverb (εκτος κι αν μιλαμε για souped up dlx rev με 6L6 & μεγαλα trasformers αλλά country..)
κοιτα κακα τα ψεμματα,αυτο που πληρωνεις στον Bogner ειναι η υποτιθεμενη boutique κατασκευη,τα πανακριβα υλικα και η προσοχη στη λεπτομερεια,αν αυτα ισχυουν και για αυτο το μοντελλο παω πασο αλλοιως it is just a name on the faceplate.....
με αλλα λογια θελω να τον ανοιξω και να δω οτι χρησιμοποιει τις ιδιες πλακετες με τους αμερικανικους Bogner (μια και οι Bogner δεν ειναι PTP) τα ιδια υλικα και βεβαια βαζοντας τον διπλα σε εναν SHIVA να μην ακουγεται τραγικα κατωτερος...
Μεγα λαθος.........γιατι πρεπει ολοι οι κιθαριστες να ειναι λοβοτομημενοι? ;D ;D ;D ;D ;D ;D (και γιατι ενω δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν πανω απο 3 παραμετρους στην κιθαρα αγοραζουν αυτοκινητα, κινητα, pc με 33333333 ηλεκτρονικες ευκολιες?)deadendmind είπε:Δεν ξερω, ενισχυτες που εχουν πανω απο 3 παραμετρους, με μπερδευουν!
Vol, Tone, αντε και κανενα bass στο τσακιρ κεφι. Τι τα θελετε τα αλλα???
Παρομοιως.......η περιπτωση του reverb ειναι απο εκεινες τις λιγες για τις οποιες αισθανομαι οτι μονο ενα ψηφιακο μαραφετι μπορει να με αφησει ευχαριστημενο.Οσο για τα ενσωματωμενα reverb σε ενισχυτη, ακομα και αυτο του dlx reverb, που θεωρειται απο τα κορυφαια built in reverb, εμενα μου φαινεται μετριο..
Φίλε rainbowe αν δεν τον ακούσεις με τ'αυτιά σου και δεν τον νιώσεις με τα δάχτυλα σου δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα... :-\rainbowe είπε:και μην λεμε βλακειες...το μηχανημα μαπα δν θα ειναι...σιγουρα....τα specs του αν μη τι αλλο αξιοσεβαστα(ασ δειτε λιγο τι κουμπακια εχει πανω...εκτος απο knobs και ποσα switches...)...το θεμα ειναι ποσο καλος θα βγει τελικα...και κυριως ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ?????
Καλα, για μενα ειναι, καθως τον ηχο που εχουν κατι συγκροτηματα απο βορειες χωρες, με περιεργα ονοματα απο μυθολογιες και δε συμαζευεται(βλ. death/black metal κατα κυριο λογοginargiros είπε:Μπορεί να πω και εγώ πατατιά αλλά δε θεωρώ τον ήχο των maiden ιδιαίτερα heavy.
Την καλύτερη απάντηση θα την πάρεις αν ακούσεις κάτι με τα αυτάκια σου και την κιθάρα σου![]()
+1 ας μείνουμε στον Alchemist δεν θα ορίσουμε τι σημαίνει heavy...Το θέμα εδώ δεν είναι ο heavy ήχος.
Αναμένουμε μια πιο ολοκληρωμένη απόψη λοιπόνΥπάρχει περίπτωση να τον ακούσω και σήμερα αλλά πιο προσεκτικά (ούτε με το EQ δεν έπαιξα εχθές) οπότε και θα αναφέρω τις νέες απόψεις μου.
Προφανως πρεπει να ακους τετοια πραματα. Δε κρινω οποιον ακουει death και black. Ειναι γουστα. Ανεφερα οτι αυτα που ειναι πραγματικα heavy, για μενα προσωπικα ειναι απαισια.geomor είπε:Oι Iron maiden δεν εχουν 'heavy" ηχο. H ηχοχρωμα η οπως θελεις πες το. Κανει εστω ο alchemist για κατι τετοιο???
(ενισχυτης που βουλιαξε στη λασπη ε??? καπου βλεποω μια αλεπου κ κατι κρεμαστ...)
Μια καλύτερη περιγραφή στις ηχητικές και κατασκευαστικές δαφορές θα βοηθούσε να κατανοήσουμε καλύτερα τι εννοείςamanatidis Ioannis είπε:Έχω δύο bogner XTC 101B και σας πληροφορώ παίζοντας και με το alchemist ότι τα δύο μηχανήματα δεν έχουν καμία σχέση ούτε ηχητικά ούτε κατασκευαστικά κι απορώ γιατί o bogner έβγαλε τέτοιου είδους ενισχυτές έχοντας ένα τόσο καλό όνομα, μάλλον του χρειάζονται χρήματα εξού και οι συνεργασίες με ine 6 ktl.
όπως κσι στην τιμή. Σωστά?amanatidis Ioannis είπε:τα δύο μηχανήματα δεν έχουν καμία σχέση ούτε ηχητικά ούτε κατασκευαστικά