Black magic woman/Temple of the king/Born to be wild live…

gkourmoul1

Amateur Musician
Θρύλος του Noiz
Απο σημερινό λαιβ στα πλαίσια του ωδείου, που κάναμε σε ένα γειτονικό μπαράκι. Ο ήχος λίγο χάλια (έπαιζα με solid state champion και δεν άκουγα τίποτα), αλλά ευχαριστηθήκαμε αρκετά.

Τα Χριστούγεννα το επόμενο… (εκτός απροόπτου…)

1718656256808618.mov

1718656128731873.mov

1718656050278789.mov

Attachments

• 1718656256808618.mov
    22.4 MB
  • 1718656128731873.mov
    28.8 MB
  • 1718656050278789.mov
    25.4 MB
έπαιζα με solid state champion
Αυτό με βασανίζει τελευταία σαν σκέψη. Έχω βγάλει τέλεια live με λαμπα, και μια χαρά live με Κατάνα. Σε πολλά live έχω αισθανθεί ότι παίζω με κάτι ψηφιακό, αλλά και σε άλλα έχω πει "για ψηφιακό έχει μια χαρά ήχο". 

Έχω ψυχολογικά...

Αυτό με βασανίζει τελευταία σαν σκέψη. Έχω βγάλει τέλεια live με λαμπα, και μια χαρά live με Κατάνα. Σε πολλά live έχω αισθανθεί ότι παίζω με κάτι ψηφιακό, αλλά και σε άλλα έχω πει "για ψηφιακό έχει μια χαρά ήχο". 

Έχω ψυχολογικά...
Εαν με άκουγα δεν θα γκρίνιαζα. Με αυτόν παίζω στις πρόβες και τον έχω συνηθίσει, άλλωστε…

Ο ήχος λίγο χάλια
Δεν θα το έλεγα. Δεν άκουσα κάτι που να με ενόχλησε. Βέβαια, tele στο temple of the king βρε... σατανά; ?

Αφτός ο ακατονόμαστος ινφλουένσε έχει κάψει κόσμο λαίμαι... Και που να δεις, που σύντομα θα παίζετε με... JM και Jaguar ? Tele θα λέτε και θα κλαίτε τότε. 

Γιώργη μια χαρά ήταν. Μπράβο σε εσένα, μπράβο και στα παιδιά.

Εαν με άκουγα δεν θα γκρίνιαζα. Με αυτόν παίζω στις πρόβες και τον έχω συνηθίσει, άλλωστε…
Τότε τι έχουμε τους λαμπατους αφού κ έτσι γίνεται η δουλειά;

Βέβαια, tele στο temple of the king βρε... σατανά; ?

Αφτός ο ακατονόμαστος ινφλουένσε έχει κάψει κόσμο λαίμαι... Και που να δεις, που σύντομα θα παίζετε με... JM και Jaguar ? Tele θα λέτε και θα κλαίτε τότε. 
Ας τον άνθρωπα να εκφραστεί όπως θέλει ωρέ... 

images

13a227b896e8ef24f92139080dda5711.jpg

Κατα άλλα συγχαρητήρια Γιώργο. Μια χαρά είναι. Πάντα τέτοια.

Ας τον άνθρωπα να εκφραστεί όπως θέλει ωρέ...
Έχει συμβεί και στις... καλύτερες οικογένειες. Εξάλλου αν το αντιλαμβάνομαι σωστά, ο "νέος φίλος" μάλλον ήταν διαφημιστικό deal με τη Fender Japan. 

Θα συμπλήρωνα δε, τι... απόγνωση είναι αυτή στη φάτσα του που κρατάει αφτό το κούτσουρο; Η καλύτερη "διαφήμιση" λαίμαι...   ?

Με Cabronita έπαιξα ρε παιδιά, όχι με tele!
Α) Να μην παίζεις πλάτη στο καλάθι να βλέπουμε...

Β) Και αφτή tele είναι. Εγώ δεν ξέρω από Cabronita και... καρμπονάρα. Όλες αφτές είναι tele ?

Είχα το fan club (τη σύζυγο με οτοασπίδες) στο μισό μετρο στο μπαρ και με τραβούσε...

Θα συμπλήρωνα δε, τι... απόγνωση είναι αυτή στη φάτσα του που κρατάει αφτό το κούτσουρο; Η καλύτερη "διαφήμιση" λαίμαι...   ?
"E ritchie... κράτα λίγο αυτή εδώ μέχρι να ανοίξω τη θήκη". click ?

Με Cabronita έπαιξα ρε παιδιά, όχι με tele!
Tele είναι και αυτή. Τι επειδή έχει επιθετικό προσδιορισμό?

Επίσης ήταν καλό pivot! ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τότε τι έχουμε τους λαμπατους αφού κ έτσι γίνεται η δουλειά;
Θεωρώ ότι πλέον για λόγους... γυμναστικής. Εξαιρώ τον κ. συνήγορο @LK που συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη fit σημαία, για την συντριπτική πλειοψηφία η μόνη επαφή με weight lifting είναι οι... σακούλες του σούπερ μάρκετ και κάνας λαμπάτος ?

Αλητεία αυτή η κιθάρα. Θέλω μια 
Διαφέρουν λίγο οι απόψεις μας περί "αλητείας", αλλά όλες οι απόψεις σεβαστές...

Για εμένα αφτή είναι original sin "αλητεία". ?

Frankestrat.jpeg

Αν ψάξεις τι σημαίνει cabronita, η αλητεία φαίνεται και από το όνομα 
O tempora o mores... εκτός του ότι αναγκάστηκα να ψάχνω για tele, έπεσα επάνω σε έναν... καταιγισμό από slag ερμηνείες, αμφιβόλου ηθικού περιεχομένου ? ? 

Θεωρώ ότι πλέον για λόγους... γυμναστικής. Εξαιρώ τον κ. συνήγορο @LK που συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη fit σημαία,
Μόλις έκανα τη φορολογική μου δήλωση.

Η Μόνη λύση είναι το στριπτίζ....το οποίο και θα ακολουθήσω, οπότε η fit σημαία είναι αναγκαία.

Παώ στις αγγελίες να την καταχωρήσω.

Που βάζω αγγελία για  στριπτίζ;

Στις κιθάρες;

Θα κτρατάω και κιθάρα ......αν χρειάζεται.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Αγγελίες στο Noiz King

Trending...

Νέα θέματα

Back