Biyang pedals

Ναι.  ;)

Πάρτο  ;D

Είχα πάρει για ένα φίλο το OD-7 με τα τσιπάκια να αλλάζουν . Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (όχι μόνο για τα λεφτά του), πολύ καλός και παραμετροποιήσιμος ήχος.

Ειχα παρει το Metal-End King απο ebay και το πουλησα προσφατα (σε εναν φιλο απο αλλο forum ο οποιος μου ειπε πως το βρηκε πολυ καλο), οχι επειδη ηταν κακο, αντιθετως, εξαιρετικο ηταν, απλα ηθελα να ξεφυγω απο πεταλια,πεταλιερες κτλ και πουλησα οτι ειχα για να παρω ενα καλο ενισχυτακι και να παιζω καρφι. Προχωρα αφοβα για το delay, πιστευω θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος ;)

Koυλτουρα αμα το παρεις ριξε μια γνωμη...θελω και γωωωωωωωωωωωω.

Απο που το βρηκες? Ebay ή βρηκες κανα αλλο μαγαζι?

Στο e-bay το βρήκα, δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλα μαγαζιά, στον thomann που το 'ψαξα δεν υπάρχει...

Είδομεν...

ginargiros είπε:
Έχει στο amazon.co.uk  :o

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001U2IH6Q?ie=UTF8&tag=shopwiki-uk-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=6738

Βέβαια δεν είναι το delay αλλά κάποια στιγμή μπορέι να φέρει.

Μόνο που δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα.
Dispatched from and sold by Advantage Musical Instruments Ltd.

Aπο το συγκεκριμενο καταστημα πηρα το Metal-End King (Advantage Musical Instruments Ltd --> http://stores.ebay.com/Advantage-Musical-Instruments-Ltd_W0QQssPageNameZstrkQ3amefsxQ3asstQQtZkm) oποτε το ιδιο πραγμα ειναι  ;)

Φιλε Κουλτουριαρη το πηρες τελικα το πεταλι; Κανε κανα review γιατι με ψηνει και μενα το delay.....Κανενας αλλος καμια αποψη για το delay;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το πήρα το πετάλι, παίδες, είναι πολύ καλό... Δεν έχω και τρομερή εμπειρία με delay, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος... Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμη να το χρησιμοποιήσω σε live...

Είναι σχετικά "κοφτό" ή "στακάτο" αν θέλετε... Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα... Δεν είναι σαν το ibanez, πχ, που "αλλοιώνει" το σήμα και το δίνει κάτι το χαρακτηριστικό... Είναι, πάντως, true bypass, όπως όλα της Biyang (σημαντικό πλεονέκτημα IMHO)...

Εν τέλει, αν έκανε 250 ευρώ, θα το ξανασκεφτόμουν, μήπως βρω κάτι καλύτερο, αλλά στην τιμή που είναι θεωρώ ότι είναι κελεπούρι! 8)

Δυστυχώς δεν έχω εξοπλισμό να ανεβάσω κλιπάκια... :-\

ΥΓ: Συνεργάζεται ωραία με το reverb του ενισχυτή... ;)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back