Πόρτο Ράφτη καλά είναι?Terry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά μήπως να έπεφτε και καμία πρόταση, για την απίθανη περίπτωση, για το που (ας πούμε), την επόμενη Τρίτη μαζευόμαστε κάπου για κάνα ποτηράκι;
Εξοχή, θάλασσα, κοψίδια για όσους θέλουν. 8)
Πόρτο Ράφτη καλά είναι?Terry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά μήπως να έπεφτε και καμία πρόταση, για την απίθανη περίπτωση, για το που (ας πούμε), την επόμενη Τρίτη μαζευόμαστε κάπου για κάνα ποτηράκι;
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου...fusiongtr είπε:Πόρτο Ράφτη καλά είναι?
Εξοχή, θάλασσα, κοψίδια για όσους θέλουν. 8)
Τι κλαμπ βρε!Terry RoscoeBeck5 είπε:Ελπίζω να ξέρεις κάνα κλομπ στην περιοχή για να μαζευτούμε....
Να μου πεις Σαββατοκύριακο να σου πω ναι.cos_dr είπε:Καθημερινή Πόρτο Ράφτη είναι λίγο ταλαιπωρία.
Η μαγεία θα τελειώσει όταν μετά από καθημερινή που τελειώνεις και αργά στη δουλειά , να έχεις να γυρίσεις πιωμένος από το Πόρτο Ράφτη μετά τα μεσάνυχτα για να πας πίσω στο κέντρο και να έχεις να σηκωθείς πρωί πάλι. χαχαχαχαχαχαχαχαfusiongtr είπε:Να μου πεις Σαββατοκύριακο να σου πω ναι.
Καθημερινές είναι άδεια, ούτε κίνηση ούτε τίποτα, μαγεία.
Έχεις δίκιο ρε φίλε.cos_dr είπε:Η μαγεία θα τελειώσει όταν μετά από καθημερινή που τελειώνεις και αργά στη δουλειά , να έχεις να γυρίσεις πιωμένος από το Πόρτο Ράφτη μετά τα μεσάνυχτα για να πας πίσω στο κέντρο και να έχεις να σηκωθείς πρωί πάλι. χαχαχαχαχαχαχαχα
Μετά την μπυροποσία έγινε έτσι? :cos_dr είπε:
και εγώNikolas είπε:Λέω το Νο. 2 και είμαι ένας (1) για το τραπέζει. Ο Γιάννης 2... ποιός άλλος λαιπών;
Ευχαριστώ!cos_dr είπε:Γιατί ρε μεγάλε ?