Bigsby Tele

στην τελε που εχω

παπου δεν θυμασε οτι εχω μια τελε.... :P

bluezlick είπε:
παπου δεν θυμασε οτι εχω μια τελε.... :P
ναι θυμάμαι παιδί μου...αλλά δεν είχες bigsby επάνω? (αυτό δεν θυμάμαι)...

Και γιατί θές το π@παράκι? για να μην ανοίξεις τρύπες?

οχι οχι δεν ειχα

το θελω για δυο σημαντικους λογους!

πρωτο κ βασικο δεν ανοιγεις τρυπες(οποτε εαν μετανιωσω η βαρεθω ξανα βαζω το παλιο καβαλαρη)

επισης θα κρατησω τα κλασσικα τελε saddles σε αντιθεση με την αλλη κλασικη πατεντα που βαζεις καβαλαη στυλ jazz master

λεπον!

σημερα πρωι ηρθε το Duesenberg bigsby

http://www.rockinger.com/index.php?cat=WG073&product=3625C%2F3625A%2F3625G

μπραβο ο rockinger σε 3μερες το στειλε!

οσο αφορα το τρεμολο ειναι πολυ καλυτερο κ μουρικο απο ενα απλο bigsby κ σε πολυ καλυτερη τιμη!

το πρωτο κ βασικο πλεονεκτιμα του ειναι οτι οι χορδες περνανε πανευκολα!

δευτερον το tremolo arm ειναι μικροτερο με αποτελεσμα να μην εχεις τα γνωστα προβληματα με τα Pots

τελος μπορει να ρυθμησει καποιος την θεση του tremolo arm με δυο αλενοβιδες

ακομα δεν το εβαλα γιατι πρεπει να ερθει κ η βαση απο το αμερικα

χτες το πρωι ηρθε κ το vibramate  ;D

ολα καλα αλλα δυστηχος το Duesenberg δεν ταιριαζει πανω στην βαση παροτι λενε τι ειναι ιδιο με το bigsby B5......  :(

τι να κανω παρειγγειλα το κανονικο bigsby......

το Duesenberg η θα πουληθει η θα χρησιμοποιηθει σε κανα αλλα προτζεκτ.

Superfunk είπε:
τυχερος εισαι απο οτι φαινεται σταματησαν να το φτιαχνουν... ::)
Και γ@μώ τις εμπορικές επιτυχίες θα είχε...

Superfunk είπε:
τυχερος εισαι απο οτι φαινεται σταματησαν να το φτιαχνουν... ::)
πλακα κανεις?  :P

επειδη πριν λιγο γυρισα σπιτι απο διακοπες κ εχω το original bigsby πλεον στα χερια μου ταιριαζουν τελεια κ η πατεντα λογικα θα δουλευει πολυ καλα!

περισσοτερα μολις συναρμολογηθουν! ;D

Superfunk είπε:
Επειδη υπαρχουν ακομα στο ebay μερικα,ποσταρε ενα report μολις το τοποθετησεις μπας και χτυπησω ενα.
επειδη παλι θα την κανω σε μερικες μερες(για δουλεια οχι διακοπες) κ επειδη θελω να αλλαξω κ μαγνητες το προτζεκτ θα ολοκληρωθει τελη αυγουστου.

παντως η πρωτη εντυπωση εναι πολυ καλη!

ειναι καλοφτιαγμενο προσεγμενο κ γενικα μουρατο. πιστευω οτι για καποιον που αλαζει συχνα γνωμες(οπως εγω) κ θελει να γλυτωσει το τρυπιμα ειναι μονοδρομος!

επισης θα κρατησω τα κλασσικα τελε saddles

Ειναι στιβαρο ως κατασκευη?Γιατι αν "παιζει" θα εχεις προβληματα με το κουρδισμα.

επισης θα κρατησω τα κλασσικα τελε saddles
αν δεν ειναι Threaded μην το κανεις θα γλυστρανε οι χορδες,τα 70s style που εχει το vibramate ειναι οτι πρεπει.

Superfunk είπε:
Ειναι στιβαρο ως κατασκευη?Γιατι αν "παιζει" θα εχεις προβληματα με το κουρδισμα.

αν δεν ειναι Threaded μην το κανεις θα γλυστρανε οι χορδες,τα 70s style που εχει το vibramate ειναι οτι πρεπει.
ειναι στιβαρο, το bigsby βιδωνει πολυ καλα πανω κ μια που ολο το συστημα βυδωνει στις βιδες του καβαλαρη κ στο strap pin πιστευω οτι θα "κραταει" καλα.

οσο αφορα τα saddles θα βαλω τα κλασσικα κ βλεπουμε(Brass). δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα γιατι εχω δει αρκετες τελε με bigsby Κ τετοια saddles

θα δουμε στην πραξη  ;D

Μωρε θα σου γλυστρανε οι χορδες σου λεω (καλα αν ειναι και intonated θα γινεται χαμος... ;D),

βαλε τετοια

BS-T3-N.jpg

τα εχει $10

http://www.guitarpartsresource.com/saddles_teleother.html

Trending...

Νέα θέματα

Back