Δεχομαι και καταλαβαινω το χιουμορ σου αλλα ξεφευγεις...προσωπικα μου εφυγε ο πατος!!!Superfunk είπε:Εμ τι περιμενες αγορι μου...εκει οι φοιτητες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ δεν παιρνουνε master στην...ΚΑΤΑΛΗΨΗ & τον ΦΡΑΠΕ... ;D
Σαφέστατα τα παραπάνω...Superfunk είπε:Απο την αλλη μιλαμε για μια απυθμενη δεξαμενη μουσικων σε μια τεραστια χωρα με παραδοση στη συγκεκριμενη μουσικη (ειδικα απο απιστευτους μαυρους gospel drummers που μαθαινουν να παιζουν στις εκκλησιες απο τα...5 ...και γυρω στα 17 παιρνουν και μια υποτροφια για το Berklee.....βρωμαει ο τοπος....)
Βεβαια μη ξεχναμε οτι μιλαμε για αλλα μεγεθη αγορας και αλλες ευκαιριες απασχολησης και μουσικης καρριερας...
longshadow είπε:
+1000Terry RoscoeBeck5 είπε:Σαφέστατα τα παραπάνω...
Πάντως εκ πείρας θα έλεγα ότι και εδώ έχει αρχίσει η «παραγωγή» ταλαντούχων «φυντανιών»- όχι στην υπέρ ποσότητα του... αμέρικα, αλλά τηρούμενων των εγχώριων αναλογιών.
Έχω ακούσει σε συναυλίες νέα παιδιά που με άφησαν άφωνο- αλλά και στο Modern Music School κάτι νέους ταλέντους/ τομαροσκούστες πολλάν καλούς και εξελίξιμους ;D
Για να συνοψίσω, σε σχέση με τα 80ς που εμείς τότε ήμασταν η τότε νέα γενιά, αυτοί εδώ (και αναφέρομε στους εγχώριους) είναι κλάσεις καλύτεροι, πιο διαβασμένοι/ μελετηροί κλπ...
Και προσωπικά μου αρέσει που έχει ανέβει το επίπεδο και βγαίνουν καλοί μουσικοί.
...αλοίμονο σε αυτούς που στη ζωή τους...δεν εμφανιστηκε ποτε η μαρμίτα...audiokostas είπε:Και τον Κυναίγειρο τον είχαν ρίξει από μικρό μέσα.......με το κεφάλι
Το περιβάλλον του πατέρα που είναι περήφανος που το παιδί του είναι ο ντράμερ της εκκλησίας και όχι το περιβάλλον του πατέρα που είναι πλήρως αρνητικός σε ό,τι κάνει το παιδί του σε σχέση με τη μουσική γιατί στο τέλος δεν θα έχει διαβάσει αρκετά για τις πανελλαδικές.Jazzjoker είπε:Εγώ ως μαρμίτα, αντιλαμβάνομαι το περιβάλλον μουσικό και μη.
Α ρε Καβάφη... ;D...αλοίμονο σε αυτούς που στη ζωή τους...δεν εμφανιστηκε ποτε η μαρμίτα......έστω και άδεια 8)
Έτσι πιστεύω κι εγώ..Jazzjoker είπε:Εγώ ως μαρμίτα, αντιλαμβάνομαι το περιβάλλον μουσικό και μη.
Αυτός εδώ πάντως πρέπει να είναι προϊόν... μαρμίτας ;DJazzjoker είπε:Εγώ ως μαρμίτα, αντιλαμβάνομαι το περιβάλλον μουσικό και μη.