freerock1974 είπε:Eτσι οπως εγραψες το favourite(fave)νομιζα οτι ειναι τραγουδι..
Fave song:To τραγουδι της φαβας :![]()
;D
Υπαρχει κοσμος που δεν τους ξερει . Δεν τους εχουν ακουσει. Κατι τους λεει το ονομα Beatles, αλλα δεν εχουν ασχοληθει. Γεγονος. :-[santso 4 είπε:Υπαρχει στ΄αληθεια κοσμος που δεν τους γουσταρει καθολου? Περιεργο μου φαινεται....
δεν ειναι και ευκολο να διαλεξεις ΜΟΝΟ ενα κομματι. εγω δεν μπορω....Κοιταξτε παιδια...ο τιτλος λεει φάβε σονγκ,δε λεει φαβε σονγκς...
;D
Τσαμπα παιδευτηκα... >![]()
Δεν σου έκατσε κι εσένα κάπως περίεργα; Πως, ότι κι αν ακούσεις ποτέ από Beatles, όσο καλό ή και καλύτερο να είναι, πάντα θα γυρνάς σε αυτό το τραγούδι;hadgi είπε:Με πρόλαβε ο papalampraina... 8)![]()
Δεν το ειπα για σενα φιλε DecemberDecember είπε:δεν ειναι και ευκολο να διαλεξεις ΜΟΝΟ ενα κομματι. εγω δεν μπορω....
και επιπλεον ποσταρησα μονο μερικα για να τα ακουσουν και τα νεοτερα παιδια που διαβαζουν ΝΟΙΖ.![]()
![]()
ΤΕΛΕΙΟ δωρο , και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!freerock1974 είπε:Ακουστε συμπτωση... Πριν μια ωρα ξεφυλλιζα ενα βιβλιο-δωρο απο φιλο για τη γιορτη μου ..
''a hard day's night-Οι ιστοριες πισω απο τα τραγουδια των Beatles'' του Steven Turner....![]()
Θενκ γιου σοου βερι ματς!December είπε:ΤΕΛΕΙΟ δωρο , και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!
Αφιερωμενα σε σενα για την γιορτη σου:
Ακομα και ο Jimi Hendrix επαιζε Beatles !!! ;D ;Dgeorge956 είπε:Σαν θειες μελωδιες μου ακουγονται σημερα... τοτε ομως δεν τους ακουγα, τους ειχα για φλωρους (και τους stones το ιδιο)
Μονο Hendrix και hard rock, αγριο νιατο γαρ ;D