metalmike
Παλιά καραβάνα
H συγκεκριμενη ριτς σου δεν αντικατοπτριζει ουτε στο ελαχιστο την ποιοτητα της συγκεκριμενης εταιρειας... Υπαρχουν οργανα των 700-800 ευρω που ειναι εξαιρετικα και πραγματικα αξιοζηλευτα. Exουν εκπληκτικο σαστειν χωρις βοηθηματα , πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης... Στιβαρα οργανα , με καλο balanced τουλαχιστον τα ακριβα μοντελα της διοτι τα φθηνα warlock εχουν ενα σχετικο neck diving , και πολλα καλλουδια επανω.warforge είπε:k egw ws 16xronos metallas eixa dei sto live cd twn DEICIDE thn warlock....enoeitai me to pou eida thn timh ths 300-400 eurw nomizw piga k thn tsimpisa...eixa kati kairous k alles fthno ki8ares..pragmatika omws i warlock htan oti xeirotero..xekourdizotan..or8ios ka8osouna egerne apo moni ths teleiws anapoda...etrize parola ta setup..tis eixa allaxei tous magnhtes se emg 81/85 k auto htan to mono pou krathsa
twra apla mazeuei skoni..
den exw gnwmi gia tis akriboteres ki8ares tis BCRICH alla exw ti xeiroterh g tis fthnes pou pouliountai se koutakia kerry king klp an einai i prwth sou ki8ara i 8es kati f8ino 8a proteina na pareis kati allo..oso g to metal ixo to megalitero pososto se aythn thn ki8ara twn edinan oi magnhtes
auta![]()
εκ των πραγματων η εταιρια απευθηνεται σε συγκεκριμενο κοινο... Ειναι μεταλ κιθαρες...Παιρνεις ενα...πριονι κοβεις τα..κερατα που πετανε απο το σωμα και το heastock δεξια και αριστερα το στρογγυλοποιεις και λιγο και εισαι ετοιμος.Εχεις πλεον μια κιθαρα που δεν ντρεπεσαι να την παρουσιαζεις ακομα και σε jazz συναυλια.Αυτο βελτιωνει και τον ηχο καθως οποιος βλεπει το...avant garde ;D πριονισμα σου θα νομιζει οτι ειναι καμια καστομια τρελη και θα αρχισει να...ακουει αγγελους χρυσοφτερουγους(και οχι τον ..μεταλοβελζεβουλη να ξεπροβαλει απο τα..κερατα της bc rich ;D).Απλα ομορφα και προπαντως...τζαμπα.
Γιαυτο και εγω σου λεω αλλαξε κυριως το σχημα(γιαυτους που ακουνε με τα ματια) και ισως και τους μαγνητες..και ειναι οτι κιθαρες θελεις να ειναιaris 17561 είπε:εκ των πραγματων η εταιρια απευθηνεται σε συγκεκριμενο κοινο... Ειναι μεταλ κιθαρες...
Ενταξει σωστο αλλα εδω το παλικαρι λεει εχει παθει πλακα με την warlock... Παντως η warlock συγκεκριμενα δεν ειναι και τοσο χαλια... Υπαρχουν πολυ πιο ασχημες ριτς... Η warlock εχει και μια ιστορια...Dreamdancer είπε:Γιαυτο και εγω σου λεω αλλαξε κυριως το σχημα(γιαυτους που ακουνε με τα ματια) και ισως και τους μαγνητες..και ειναι οτι κιθαρες θελεις να ειναι.
Kαλα εσυ τωρα εχεις ποιασει και το τοπ... Και ντροπη σου που μας βαζεις σε τετοιους πειρασμους... Το σαιτ απαγορευει τα πορνο...Stinky είπε:Ασχημες Rich! Θελω κιαλλες!
Αν καποιος εχει τετοιες ασχημιες και ντρεπεται να βγει να τις πεταξει στα σκουπιδια, ας μου τις στειλει
![]()
Stinky είπε:Ασχημες Rich! Θελω κιαλλες!
Αν καποιος εχει τετοιες ασχημιες και ντρεπεται να βγει να τις πεταξει στα σκουπιδια, ας μου τις στειλει
![]()
Τι ιστορια εχει? :Οaris 17561 είπε:Ενταξει σωστο αλλα εδω το παλικαρι λεει εχει παθει πλακα με την warlock... Παντως η warlock συγκεκριμενα δεν ειναι και τοσο χαλια... Υπαρχουν πολυ πιο ασχημες ριτς... Η warlock εχει και μια ιστορια...
επειδη οτι και αν πω θα ειναι λιγο , απλα γραψε στο google bcrich warlock historic players και δες την λιστα... η κατι τετοιο τελος παντων... Με αλλα λογια ? εχουν παιξει εκατομυρια γνωστοι καλλιτεχνες την εποχη των 80ς ειδικα οπου οι αμερικανικες κιθαρες ηταν της μοδας με ριτς και ειδικα με warlock... Επισης αν θες να μαθεις περαιτερω πληροφοριες μπορεις να μπεις στο φορουμ bcrichplayers . επισηςiconn6 είπε:Τι ιστορια εχει? :Ο
aris 17561 είπε:επειδη οτι και αν πω θα ειναι λιγο , απλα γραψε στο google bcrich warlock historic players και δες την λιστα... η κατι τετοιο τελος παντων... Με αλλα λογια ? εχουν παιξει εκατομυρια γνωστοι καλλιτεχνες την εποχη των 80ς ειδικα οπου οι αμερικανικες κιθαρες ηταν της μοδας με ριτς και ειδικα με warlock... Επισης αν θες να μαθεις περαιτερω πληροφοριες μπορεις να μπεις στο φορουμ bcrichplayers . επισης
Και για να μαθεις και 5 πραγματα παραπανω για την ιστορια της ριτς αν βαριεσαι να ψαξεις πολυ τσεκαρε και αυτο το βιντεο ολοκληροiconn6 είπε:ευαχριστωω πολυ για τις πληροφοριες!θα τα κοιταξω εξωνυχιστικα =Δ
aris 17561 είπε:Και για να μαθεις και 5 πραγματα παραπανω για την ιστορια της ριτς αν βαριεσαι να ψαξεις πολυ τσεκαρε και αυτο το βιντεο ολοκληρο
την συγκεκριμενη θα την βρεις στα multirama ή στο plaisiocerealkiller είπε:κιθάρες για metalοκάφρους ;D,ντραμερ ειμαι αλλα μ αρεσουν πολυ,ενας φιλος μου ψαχνει εδω και ενα χρονο black mockingbird,εμενα παντως αυτη με τρελαινει http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRIT67PZG5Df0ZckuifpaWlW10RuBLNrtH3sNupm9g-m0bgDJv3a_5p6lzcFw
επιβαλεται..στειλε π.μ. οποτε θεςmessalion είπε:@aris
ρεε να περασω για ενα crash test στην warlock σου ?? ;D ;D