τη ζητάνε μαζίJasemeister είπε:Φαντάζομαι θα προσπεράσει εύκολα οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα αν αφαιρέσει την μπαταρία πριν αφήσει τον υπολογιστή στο σέρβις.
τη ζητάνε μαζίJasemeister είπε:Φαντάζομαι θα προσπεράσει εύκολα οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα αν αφαιρέσει την μπαταρία πριν αφήσει τον υπολογιστή στο σέρβις.
Λέω ότι αν πας για σέρβις Mac εκτός εγγύησης, με όχι αυθεντική μπαταρία και είσαι διατεθημένος να πληρώσεις, θα πληρώσεις τόσα όσα και για ένα καινούργιο.apos είπε:Επειδή μεταξύ χαβαλέ και σοβαρής συζήτησης στο τέλος θα περάσουν στο "ντούκου" τα σημαντικά, λες υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι αν πας για σέρβις Mac εκτός εγγύησης, με όχι αυθεντική μπαταρία και είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις, θα σου αρνηθούν την επισκευή;
Τωρα ηρεμησα. Προς στιγμην πιστεψα οτι εισαι συγγενης του Connor MacLeod...marathon είπε:...έχω από δίπλα-επάνω μου-δεξιά, αριστερά μου ένα όμιλο εταιριών...
Ναι ναι, τα εχουμε δει..... :Και ναι, αγοράζω Mac από τότε που ήμουν 27ρης ;D...και κάποια τα έχω (εν λειτουργεία) ακόμα ;Dhttp://www.customshop.gr/?page_id=31
Εγώ τα διαψεύδω και τα δύο, από προσωπική εμπειρία.marathon είπε:Λέω ότι αν πας για σέρβις Mac εκτός εγγύησης, με όχι αυθεντική μπαταρία και είσαι διατεθημένος να πληρώσεις, θα πληρώσεις τόσα όσα και για ένα καινούργιο.
Λέω επίσης, κατηγορηματικά ότι θα σου ζητήσουν και τη παλιά χαλασμένη ή ανταλλακτική σου μπαταρία.
άλλαξες μπαταρία?apos είπε:Εγώ τα διαψεύδω και τα δύο, από προσωπική εμπειρία.
Το έστειλες στην Infoquest με την όχι αυθεντική μπαταρία και δεν σου είπανε τίποτα?apos είπε:Εγώ όχι ακόμα (πολύ σύντομα δυστυχώς), όμως ανέλαβα τα διαδικαστικά για σέρβις BlackBook (με όχι αυθεντική μπαταρία) συγγενή μου και ούτε μου ζητήθηκε η ορίτζιναλ, ούτε και πλήρωσα (πλήρωσε) για το σέρβις όσο "να το έπαιρνα καινούριο".
Η απλά μπορεί (πριν το πάει αντιπροσωπεία) να βγάλει την μαϊμού και να ξαναβαλει την "μαμά" μπαταρία
[/quote
Να το ξαναπώ? Ασ το ξαναπώ... 8)
Συμφωνούμε...αλλά...επιμένεις να συμβουλεύεις τον ΟΡ...να το ρισκάρει και ίσως να μην τον ελέγξουν?...Αυτό προσπαθώ να σας πώ!!!apos είπε:Μπορεί η πολιτική να είναι αυτή που λες και απλα να μην την έλεγξαν.
Στο ΔΗΣΙΟ ειναι αυθεντικες apple οι μπαταριες ? Ρωταω απλα με επιφυλαξη επειδη εχω ακουσει πολλα παραπονα....Waterfall-K είπε:WHr σημαινει Watt Hours.
Η φουσκωμενη μπαταρια σου θελει πεταμα, μην την χρησιμοποιησεις ξανα, εκτος κι αν σου αρεσουν οι εκρηξεις, οποτε βαλ'τη να φορτισει και good luck!
Κατα τα αλλα, ασε το eBay και τις πανακριβες Apple μπαταριες και τσεκαρε στο παρακατω λινκ να δεις αν υπαρχει μια με τα ιδια specs:
http://www.batteries.gr/categories.asp?catid=1131
Ο λογος που μια μπαταρια Apple (ή Nokia κλπ) κοστιζει τοσο ακριβα ειναι επειδη πανω γραφει...Apple.
Μπορεις να αγορασεις λοιπον μια μπαταρια αλλης εταιρειας με τα ιδια specs σε πιο χαμηλη τιμη.
Προσοχη τα specs να ειναι ακριβως τα ιδια. 8)
Τι να ρισκαρει βρε Marathon? Μη δουν οτι εχει αλλη μπαταρια και του χρεωσουν το service οσο ενα...καινουργιο Mac? Με ποια αιτιολογια ακριβως?? Σιγα μη τον...μηνυσουν κι ολας επειδη δεν αγορασε Apple μπαταρια. :-Xmarathon είπε:Συμφωνούμε...αλλά...επιμένεις να συμβουλεύεις τον ΟΡ...να το ρισκάρει και ίσως να μην τον ελέγξουν?...
Δεν υπαρχει "αυθεντικη Apple" μπαταρια, εκτος κι αν η Apple κατασκευαζει και μπαταριες και δεν το ξερω...Στο ΔΗΣΙΟ ειναι αυθεντικες apple οι μπαταριες ? Ρωταω απλα με επιφυλαξη επειδη εχω ακουσει πολλα παραπονα....
Aπλά αγγλικά...με κουράζετε 8)Waterfall-K είπε:Τι να ρισκαρει βρε Marathon? Μη δουν οτι εχει αλλη μπαταρια και του χρεωσουν το service οσο ενα...καινουργιο Mac?
Εφόσον δεν υπάρχει εγγύηση, δεν υπάρχει ρίσκο. Ό,τι χαλάει, αν μπορεί να φτιαχτεί, φτιάχνεται. Money talks. Αν δεν το φτιάχνει η επίσημη αντιπροσωπία, θα το πάει αλλού. Εξακολουθώ να μην με πείθει αυτό ως γεγονός πάντως. Να μου έλεγες ότι κοιτάνε το σειριακό αριθμό για την περίπτωση που είναι κλεμένο, ΟΚ. Εγώ ξαναρωτάω, πόσο "επίσημο" είναι αυτό που μεταφέρεις; Γιατί αν είναι στο όνομο μιας "ελιτίστικης" (δεν πάει σε σένα αυτό, προφανώς, στο "μύθο" της Apple πάει) να συμπεριφερόμαστε μη ορθολογικά ως καταναλωτές για κάτι που και παράλογο ακούγεται και σίγουροι δεν είμαστε, δεν συμφωνώ καθόλου...marathon είπε:Συμφωνούμε...αλλά...επιμένεις να συμβουλεύεις τον ΟΡ...να το ρισκάρει και ίσως να μην τον ελέγξουν?...Αυτό προσπαθώ να σας πώ!!!
Αν είναι αυτό το κείμενο στο οποίο βασίζεις αυτό που μεταφέρεις... μάλλον εσύ χρειάζεσαι φρεσκάρισμα στα αγγλικά!marathon είπε:Aπλά αγγλικά...με κουράζετε 8)
"Apple does not warrant that the operation of the part will be uninterrupted or error-free. Apple is not responsible for damage arising from failure to follow instructions relating to the part’s use.
This warranty does not apply: (a) to damage caused by non-Apple products; "