Εσυ δεν εχεις προβλημα σχηματος....marathon είπε:Τέλειωσε τα δικά μου...και άσε των άλλων....
Ουτε μεγεθους! ;D ;D ;D
Για να τελειωσει καποιος,πρεπει πρωτα να αρχισει...Αφου λοιπον αρχισα... 8)
Εσυ δεν εχεις προβλημα σχηματος....marathon είπε:Τέλειωσε τα δικά μου...και άσε των άλλων....
Ουπς... διάβασα πολύ εν τάχει το πρώτο ποστ και κατάλαβα λάθος (ότι σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις σώμα stratocaster - με προδιάθεσε και ο τίτλος). Γράψε λάθος...audiokostas είπε:Μα είναι μπάσο ..... http://www.noiz.gr/index.php?topic=168492.0
Και ακριβούτσικο στα $1400 χωρίς τελωνεία και δασμούς.
Ειδικά το μικρό, ΝΑΙfunky_bassman είπε:Θες να μου πεις δλδ ότι σου αρέσει το headstock των Fender?
Ναι. Και μπορεί να πειραματιστώ. Είναι εκνευριστικά φθηνά.Κάτι σε Eden parts κοίταξες?
Γιατί πρέπει...................... δεν πρέπει ; ;DΒρε Κώστα γιατί παιδεύεσαι ΠΑΛΙ?
Πιθανόν, αλλά δεν έχει να κάνει....ΥΓ: Αφού στο γυφτολούλουδο θα παίζεις γιαί το σκαλίζεις το θέμα?
funky_bassman είπε:Βρε Κώστα γιατί παιδεύεσαι ΠΑΛΙ?
Mαζοχ μπασσοτραγουδιαρης....αφτο ηνε...Γιατί πρέπει...................... δεν πρέπει ; ;D
Μπα αυτά απλά τα κλωτσάει/ σπάει/ πεταει.yann είπε:Κανεις και στα μικροφωνα τετοια βρε?
Μπααα... Σε αυτά κάνει χειρότερα... Ευτυχώς που δεν έχει ξοδέψει λεφτά να πάρει κάνα καλό δικό του... Αν και μεταξύ μας και το σούπερ ντούπερ μικρόφωνο να έπαιρνε, πάλι με το behringer/shure του μαγαζιού θα τραγούδαγε..yann είπε:Κανεις και στα μικροφωνα τετοια βρε?
Ο καρντάσης είχε δίκιο.kardc είπε:Ερώτηση: γιατί δεν αλλάζεις απλά το σχήμα του headstock αν είναι αυτό που σε χαλάει; Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι υλοποιήσιμο στο δικό σου και τι αποτελέσματα έχει, αλλά γνωστός τεχνίτης της αθήνας αναφέρει στην σελίδα του την αλλάγη σχήματος σαν μια υπηρεσία που προσφέρει.
Δεν είναι απαραίτητο, υπάρχει λύση ώστε να φαίνεται όλο ξύλο (το δικό του ξύλο). Μόνο που κοστίζει 10 μπύρες!Jasemeister είπε:Το μόνο θέμα είναι οτι λογικά θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποιο χρώμα πάνω στο headstock για να μη φαίνεται το mod.
Όχι βέβαια...αυτά είναι για ερασιτέχνες!!!! ;D ;DJasemeister είπε:Εννοείς να βάλει (δεν τολμώ να το πω) φλούδα kaplamas wood?![]()
Επισυνάπτω.....Jasemeister είπε:Δεν ξέρω πως είναι το headstock σου.
Φύλαξε τις μπύρες να μεθύσεις τον Γιώργη μπας και δεν καταλάβει τι καζούρα του κανες με την τελε που τον έμπλεξες. Αφού κάθεται και σ' ακούει όμως, καλά να πάθει.Δεν είναι απαραίτητο, υπάρχει λύση ώστε να φαίνεται όλο ξύλο (το δικό του ξύλο). Μόνο που κοστίζει 10 μπύρες!
O Georges είναι μεγάλο αγόρι, μπορεί να κρίνει μόνο του και μακάρι να ξέραμε όσα ξέρει.audiokostas είπε:Φύλαξε τις μπύρες να μεθύσεις τον Γιώργη μπας και δεν καταλάβει τι καζούρα του κανες με την τελε που τον έμπλεξες. Αφού κάθεται και σ' ακούει όμως, καλά να πάθει.
Χμ, μου ξέφυγε ότι είναι 2+2 και όχι 4 in a row τα κλειδιά. Αν κατάλαβα καλά θες να το κάνεις 4 in a row μαζί με την αλλαγή του σχήματος? Τότε δεν νομίζω οτι είναι εφικτό το mod που λέμε.audiokostas είπε:Επισυνάπτω.....
Fender Stratocaster (Player Series)
€600
Κιλκίς
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster Jimi Hendrix Mexico
€800
Πειραιάς
FENDER stratocaster plus 1990
€1,500
Fender Stratocaster 1996 Plus
€1,800
Αθήνα
Fender Stratocaster 50s (U-boat headstock, baseball bat neck)
Αιγάλεω