Backing tracks (κομμάτια για σόλάρισμα)

G

Guest

Γειά!

μπορείτε να μου προτείνετε που να βρω κομμάτια για να αυτοσχεδιάζω και να εξασκούμαι στο σολάρισμα με την κιθάρα ενώ παίζουν; ;D ;D ;D Αν υπάρχει και κάτι για αυτό το σκοπό ακόμα καλύτερα.

Μάλλον έπρεπε να το βάλω στο νόιζ καφέ....Ας μεταφερθεί αν είναι...

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ.

Όποιος έχει κάτι παρόμοιο ή σχετικό ας πει!

Εσείς πάνω σε τι παίζετε; :P

expired είπε:
Ευχαριστώ πολύ.

Όποιος έχει κάτι παρόμοιο ή σχετικό ας πει!

Εσείς πάνω σε τι παίζετε; :P
Εγώ έχω τον Vai , τον βάζω και κρατάει ακόρντα….και εγώ τραβάω σολιές….. :P :P ;D ;D

messalion είπε:
ναι......και ο petrucci σου παταει το wah γιατι απο το ποδοσφαιρο σε τραβαει το γονατο
Από το tennis θες να πεις….τι είμαι εγώ για να παίζω ποδόσφαιρο, κάνας basse classe :P

LK είπε:
Από το tennis θες να πεις….τι είμαι εγώ για να παίζω ποδόσφαιρο, κάνας basse classe :P
Χα χα χα χα    ;D ;D ;D ;D  ξέρεις τι λένε όμως για το tennis elbow (επικονδυλίτις) , ε??

LK είπε:
Υποψιάζομαι που το πάς………αλλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ :P ;D ;D! 
Μα εκτός από το καμάκι υπάρχει και η προπόνηση!!!

Αλλά αφού λες ότι δεν ισχύει, απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιώνε! (Καλά το 'πα??)

argytar είπε:
Μα εκτός από το καμάκι υπάρχει και η προπόνηση!!!

Αλλά αφού λες ότι δεν ισχύει, απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιώνε! (Καλά το 'πα??)
Μα δε θα έπρεπε να επαραπεμφθώ ντίπ εξ υπ’ αρχής….η απαλλαγής αυτής εδημιουργεί σκιάς και δεν είν’ σωστούν  :P ;D ;D

LK είπε:
Μα δε θα έπρεπε να επαραπεμφθώ ντίπ εξ υπ’ αρχής….η απαλλαγής αυτής εδημιουργεί σκιάς και δεν είν’ σωστούν   :P ;D ;D
Aποσύρω τας κατηγορίας και ζητώ συγγνώμ' ,δεν επρόκειτο για ουδέν άλλον παρά για παλιμπαιδίζων λογοπιγνιακό συνειρμό, ούτως ειπείν βιβαίους βιβαίους!

:o :o :o :o :o

σορρυ για το οφφτοπικ ψαξε στο musicradar.co.uk νομίζω το guitarist εχει κατι backing tracks για να μπλουζοσολάρεις

messalion είπε:
το εχουμε χασει ομαδικως μου φενεται........πως ειχα την εκτυπωση οτι κατι αλλο παιζει ?μηπως ησασταν συμπλεκτες παλια σε κανα γρουπ ?? :P :P
Συντοπίτες της Δυτικής Μακεδονίας και της Σαλόνικας ναούμ' αλλά συμπλέκτες και ντεμπραγιάζια δεν έχομε υπάρξει!  ???

messalion είπε:
το εχουμε χασει ομαδικως μου φενεται........πως ειχα την εκτυπωση οτι κατι αλλο παιζει ?μηπως ησασταν συμπλεκτες παλια σε κανα γρουπ ?? :P :P
;D ;D ;D ;D ;D

Ώχ, δεν ξέρω ωρέ κάνα link για να ξαναγίνω οντοπιξ.

Σε πώ τι έκανα όταν ήμαν μικρός όμως; Έβανα ένα σι-ντι (και δίσκους καν) …..όποιο σε αρέζ…..και έπαιζα από απάν….μια χαρά ήτο!  ;)

Τα Σχετικά θέματα ακριβώς πιό κάτω από την απάντηση μου, έχουν πολλές συζητήσεις και λύσεις.

Trending...

Νέα θέματα

Back