bluesbreaker
Της παρέας
E ναιRogerWaters15 είπε:Σε ευχαριστώ bluebraker αν και δεν έχω καποτάστο οπότε πιστεύω να τα καταφέρω
σεταροντας με το ένα χέρι στο τελευταίο τάστο.![]()
E ναιRogerWaters15 είπε:Σε ευχαριστώ bluebraker αν και δεν έχω καποτάστο οπότε πιστεύω να τα καταφέρω
σεταροντας με το ένα χέρι στο τελευταίο τάστο.![]()
Ok thx!!!bluesbreaker είπε:E ναι!εξάλλου πιστεύω ότι η ρύθμιση των μαγνητών είναι και κάπως θέμα υποκειμενικό!εγώ κάθομαι αρκετή ώρα και πειραματίζομαι μέχρι να βρώ το ύψος
-απλά είναι πολύ σημαντικό να έχουν και οι 3 την ίδια πάνω-κάτω ένταση
ΣιγουραRogerWaters15 είπε:Ok thx!!!
Θα το κάνω αύριο βλέποντας και τα αποτελέσματα του πειράματος με τον καφέ.
Υπόσχομαι πλούσιο πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση επιτυχίας. ;D
ειναι μερικα πλαστικα που δεν "λερωνονται"... ειναι Fender αυτα που δοκιμασες?bluesbreaker είπε:δυστυχώς εμένα δεν πέτυχε το πείραμα και δε ξέρω και το γιατι![]()
Είναι αυτά που μου ήρθαν μαζί με τους tonerider!και όντως είναι πιο "γυαλιστερά" από τα fender...οπότε μάλλον η σύσταση του πλαστικού φταίειalderbody είπε:ειναι μερικα πλαστικα που δεν "λερωνονται"... ειναι Fender αυτα που δοκιμασες?
εχω την εντυπωση οτι αυτα που βαζουν στις Am.Std κλπ σειρες για καποιο λογο (αλλη χημικη συσταση, λογικα) δεν αλλαζουν χρωμα μ'αυτο τον τροπο.
μηπως να δοκιμαζες να τα τριψεις (αρχικα σε καποιο σημειο που δεν θα φαινεται) με ψιλο ντουκοχαρτο (με νερο) ισα ισα για να θαμπωσουν λιγο.bluesbreaker είπε:είναι πιο "γυαλιστερά" από τα fender...οπότε μάλλον η σύσταση του πλαστικού φταίει
??? ??? ???strawhats7 είπε:
Δε χρειάζεται να είσαι φίλος του απλά να έχεις ένα λογαριασμό στο myspacestrawhats7 είπε:ωχ ειναι στο myspace και μαλλον πρεπει να γινει φιλος του για να τα δεις
Γιατί να βγάλεις το μπράτσο για να βγάλεις το pickguard, πως σου ήρθε αυτό!!!???Loki είπε:Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω καπάκια στους μαγνήτες μου
και η δικιά μου στρατ έχει και αυτή 22 τάστα (american series HSS)
θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βγάλεις το pickguard χωρίς να
βγάλεις πρώτα το μπράτσο.
Η αλήθεια είναι οτί φοβάμαι να ξεβιδώσω το μπράτσο και να το ξαναβάλω μετά
γιατί δεν ξέρω αν θα το κάνω σωστά και σίγουρα θα χρειάζεται σετάρισμα ξανά.
Για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει πιο απλος τρόπος???
Από ότι έχω διαβάσει εδώ στο ΝΟΙΖ έτσι νόμιζα ότι βγαίνει.RogerWaters15 είπε:Γιατί να βγάλεις το μπράτσο για να βγάλεις το pickguard, πως σου ήρθε αυτό!!!???![]()
Απλά ξεβιδώνεις τις βίδες πάνω στο σώμα και βγάζεις και τις χορδές.![]()
![]()
thanks harilatronΔοκίμασε. Μάλλον βγαίνει. Αν δεν βγαίνει ετσι εύκολα, δοκίμασε να σηκώσεις τον neck μαγνήτη όσο πιο ψηλά μπορείς από τις 2 βίδες του.![]()