kotsadoros
Της παρέας
γεια χαρα , μολις ανεβασα ενα αυτοσχεδιασμο για ενα youtube διαγωνισμο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Ελπιζω να σας αρεσει . Το rating στο youtube ειναι ευπροσδεκτο 
CE ειναι, bolt on απο τα 'βασικα' της μοντελα και εχω την εντυπωση οτι τηνVietMan είπε:ειναι η custom 22 της prs η χειροποιητη?
+2112panagiotis είπε:Καραγουστάρω να βλέπω παιχταράδες να παίζουν με ουσία!!
Πανέμορφο παίξιμο και πολύ καλή δουλειά πάνω στο backing track!!!
Εύγε!
να σαι καλα φιλεzithon είπε:Φιλε εχεις φοβερο ΗΧΟ και που φυσικα εκτοξευεται απο γαμ...το παιξιμο σου!!!Μπραβο!! Πολυ ωραιος! Καλη επιτυχια!!!!!
Eυτυχώς που η κιθάρα μου κατέληξε σε σούπερ χέρια για να την αξιοπόιήσουν.bihlas87 είπε:Φοβερο παιξιμο και ηχος που το αναδεικνυει, καλη επιτυχιαCE ειναι, bolt on απο τα 'βασικα' της μοντελα και εχω την εντυπωση οτι την
ειχα δει πριν λιγο καιρο στις αγγελιες, ο Nestoras πρεπει να του την πουλησε.
Σωστα θυμαμαι?
Νεστορα σε ευχαριστω .Η κιθαρα σου με εχει καταενθουσιασει. Πραγματικα την βαζω διπλα στισ suhr μου και δεν ζηλευει τιποτα. Την ειχες παρει καινουργια?Nestoras είπε:Eυτυχώς που η κιθάρα μου κατέληξε σε σούπερ χέρια για να την αξιοπόιήσουν.
Όχι, μεταχειρισμένη, αλλά δεν πειράζω ποτέ τα όργανα. Θέλω όσο είναι δυνατόν να παραμένουν original. Είμαι όμως παραδοσιακός και μου αρέσουν οι Fender, Gibson κλπ οπότε τις μοντέρνες ας τις παίζουν αυτοί που ξέρουν να βγάζουν αυτά που αυτές προσφέρουν. Και πάλι μπράβο.kotsadoros είπε:Νεστορα σε ευχαριστω .Η κιθαρα σου με εχει καταενθουσιασει. Πραγματικα την βαζω διπλα στισ suhr μου και δεν ζηλευει τιποτα. Την ειχες παρει καινουργια?
κωστας