WilliamSats
Noiz Addict
Καλησπέρα,
Έχω μία βιντεοκάμερα με μόνη έξοδο προς τον υπολογιστή μία θύρα DV (Firewire).
Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ προσπαθώ να γράψω βίντεο με ήχο απ'την κάρτα ήχου, τα προγράμματα δεν με αφήνουν να επιλέξω πηγή ήχου και έχουν default το μικρόφωνο της κάμερας.
Αυτό μάλλον γίνετε λόγο του DV, επειδή παλαιότερα με άλλη κάμερα που είχε USB δεν είχα τέτοιο θέμα.
Έτσι λοιπόν ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα σύλληψης (απο DV) που να μου δίνει την επιλογή να διαλέξω την πηγή ήχου (πχ απ'την κάρτα ήχου) και να μη γράφει ήχο απ'το μικρόφωνο της κάμερας.
Σημειώνω ξανά ότι το η έξοδος βίντεο είναι DV και η κάμερα δεν έχει line ή mic Input.
Τι προγράμματα έχω δοκιμάσει:
1) Sony Vegas Studio Platinum 9.0
2) Cyberlink Power Director 7.0 & Power Producer (της ίδιας σουίτας)
3) Windows Movie Maker 6.0
Δεκτές όλες οι προτάσεις πλην του Adobe Premiere.
Έχω μία βιντεοκάμερα με μόνη έξοδο προς τον υπολογιστή μία θύρα DV (Firewire).
Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ προσπαθώ να γράψω βίντεο με ήχο απ'την κάρτα ήχου, τα προγράμματα δεν με αφήνουν να επιλέξω πηγή ήχου και έχουν default το μικρόφωνο της κάμερας.
Αυτό μάλλον γίνετε λόγο του DV, επειδή παλαιότερα με άλλη κάμερα που είχε USB δεν είχα τέτοιο θέμα.
Έτσι λοιπόν ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα σύλληψης (απο DV) που να μου δίνει την επιλογή να διαλέξω την πηγή ήχου (πχ απ'την κάρτα ήχου) και να μη γράφει ήχο απ'το μικρόφωνο της κάμερας.
Σημειώνω ξανά ότι το η έξοδος βίντεο είναι DV και η κάμερα δεν έχει line ή mic Input.
Τι προγράμματα έχω δοκιμάσει:
1) Sony Vegas Studio Platinum 9.0
2) Cyberlink Power Director 7.0 & Power Producer (της ίδιας σουίτας)
3) Windows Movie Maker 6.0
Δεκτές όλες οι προτάσεις πλην του Adobe Premiere.