Ti ακυρο ποστ ειναι αυτο βρε Anastasi?εγω το μονο που δε μπορω να καταλαβω ειναι τι σχεση εχουν τα τετραγωνακια με τις μουσικες γνωσεις καποιου... το οτι ειναι καποιος περισσοτερο καιρο στο site συμενει κατι???η τον κανει καλυτερο μουσικο???
Τι λες??
Τεσπα' date=' το ακυρο το ειπα, γιατι πρωτον, δε εχει σχεση με τετραγωνακια το θρεντ και επισης τα τετραγωνακια, απλα εχουν εικαστικο χαρακτηρα. Κανεις δεν περιμενει οτι οποιος εχει περισσοτερα τετραγωνακια θα εχει και περισσοτερες γνωσεις ή οτιδηποτε.[/quote']
κανεις λαθος... ο ιδιος ο yameth το ''καλυτερο album metal'' γραφει΄...
"'Οσοι ανήκουν στην ομάδα των modulators του Noiz, είναι μέλη που αξίζουν την προσοχή μας καθώς έχουν τεκμηριωμένες γνώσεις σε θέματα που αφορούν το Forum και τις προσφέρουν ανιδιοτελώς προς όφελος όλων."
και εγω ρωταω ξανα τι σχεση εχει το ποσο καιρο εισαι σε ενα site με το ποσο μουσικη ξερεις...
o yameth δεν επελεξε οσους επελεξε επειδη ειναι καιρο στο site..μην πετας αλλα κουφά please..και εγω ρωταω ξανα τι σχεση εχει το ποσο καιρο εισαι σε ενα site με το ποσο μουσικη ξερεις...
Επίσης...Noizholic είναι το μέλος με περισσότερα από 1000 posts!
Addict με πάνω από 500' date=' και μέλος περισσότερα από 100.
Δεν προσπαθώ να ρίξω κανένα, παρα μόνο το αλκοολίκι μας ρυθμίζω λιγάκι.
Και επι τη ευκαιρία να πώ ότι σε τακτά διαστήματα θα μπαίνουν και άλλα μέλλη στους Gate keepers, εφ' όσον κρίνουν τα μέλη.
Υπομονή, δίψα για γνώση και καλή διάθεση θέλει.[/quote']
αυτό νομίζω θα σε καλύψει :wink:
Εισέπραξες την επιταγή 3000¤ που σου έκοψε ε;;; :lol: :lol: :lol:Edit: ψήφο στους
boukaw7
cos_dr
elavd
janick
Δε σας λέω ποιον από τους παραπάνω ψήφισα όμως![]()
Έλα ντε! Εγώ πάντως από τα ΛΥΒ βγήκα στρατιώτης :lol:...γιατι στα περισσοτερα φορουμ ειναι αραγε τοσο σημαντικα τα γαλονια;;;