sultan of string
Θρύλος του Noiz
μαζουρ εντ δε ζουρ....fusiongtr είπε:Όν ε γκουντ ντέι, άι καν πλέι όνλυ τουέντυ φορ πόιντ σέβεντυ φάιβ.
Άι κανότ πλέι δατ μπιγκ αζ γιου.
Άι γιουζ μάι μιντλ φίνγκερ αζ α μέζουρ.
Ίφ ιτ φιτς ιτ ιζ ΟΚ.
μαζουρ εντ δε ζουρ....fusiongtr είπε:Όν ε γκουντ ντέι, άι καν πλέι όνλυ τουέντυ φορ πόιντ σέβεντυ φάιβ.
Άι κανότ πλέι δατ μπιγκ αζ γιου.
Άι γιουζ μάι μιντλ φίνγκερ αζ α μέζουρ.
Ίφ ιτ φιτς ιτ ιζ ΟΚ.
είμαστε οφτοπικ? :cigaret13 είπε:Καλά ρε, δεν θα μπει ο "Κουφη Λεοπαρδαλη" θα δείτε τι θα πάθετε......!!!!
Εντάξει.cigaret13 είπε:Καλά ρε, δεν θα μπει ο "Κουφη Λεοπαρδαλη" θα δείτε τι θα πάθετε......!!!!
Το μεταλοειδες σε τι διαφέρει από τα προηγούμενα? ο Frank Gambale έπαιζε fusion/jazz σε "μεταλοειδές", η Ibanez του Andy Timmons έχει μπράτσο (μανίκι) αντίγραφο tele και του Satriani έχει specs Strat.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ποιο σας καθετε πιο καλα, φεντεροειδες, λεσπολοειδες, μεταλοειδες (ibanez κτλ), αλλο?
Τι θα έκανες αν:Μια περιοδο ημουν φαν των Ibanez RG αλλα καταλαβα και διαβασα πως δεν ειναι οτι καλυτερο για συγχορδιες.?
Ποιά κιθάρα είναι αυτή?Ετσι εχω κατασταλλαξει σε κιθαρα με επιπεδη ταστιερα και πλατεια αλλα με ικανοποιητικο παχος.
Εγώ προσωπικά παίζω με όλες, δεν έχω πρόβλημα. Μετά από λίγα λεπτά εξοικειώνομαι με το οποιοδήποτε μπράτσο. Κατάλοιπα από το ωδείο, που έπαιζα με ότι κιθάρα έβρισκα εύκαιρη ;DΠου στεκεστε εσεις?