Ναι αλλά η θεωρητική και φυσική πρόσβαση σε αυτό που εμπορεύεται, έχει μεγάλη διαφορά (πολύ πιο εύκολη πρόσβαση αν και συνεχώς ανανεούμενη) με το μουσικό αντικείμενο. Δε νομίζω ότι μπορεί απόλυτα να συγκριθούν.juan_de_viann είπε:Και φυσικά το αντικείμενο σε τετοια μαγαζιά είναι απείρως μεγαλύτερο και πιο δύσκολο και με πιο γοργές εξελίξεις απο τα μουσικά όργανα.
Αν δεις αυτά που λέει ο Τερρυ και δεις και τον κόσμο που βρίσκεται στο Πλαίσιο και στον Νάκα (απλά προσπάθησα να βρω τον μεγαλύτερο) θα κατλάβεις και την διαφορά τζίρου/κερδοφορίας.
Θα μου πεις τι ρόλο παίζει. Πολύ μεγάλο. Καθότι ο επαγγελματίας/ιδιοκτήτης, αντιδρώντας πυροσβεστικά, σε στιγμές κρίσης, πιθανότατα θα διώξει πρώτα τον γνώστη υπάλληλο με την πείρα/added value που όμως στοιχίζει περισσότερο παρά τον νέο πιτσιρικά. Θα μου πεις "κακό του κεφαλιού του". Πάσο και δεν διαφωνώ.
Μην ξεχνάς ότι και στο Πλαίσιο υπήρχαν περίοδοι που ήταν χαρά να συζητάς με τους πωλητές και άλλες φορές κόλαση. Όπως και σε δεκάδες άλλες επιχειρήσεις.
Εγώ επιμένω να ψωνίζω αυτό που ξέρω ότι θέλω από εκεί που θεωρώ ότι θα έχω value for money για τα δικά μου κριτήρια. Από όπου και να είναι αυτό.