καλημερα κ απο μενα...
Ειμαι κ γω ενα ταπεινος ερασιτεχνης μουσικος της γενιας των 30 + κατι... ;D ;D
Διαβασα απο την αρχη το θρεντ,σε καποια πραγματα συμφωνω,σε καποια οχι...
Εχω αλλαξει παρα πολλες κιθαρες,εχω αγορασει απο ντοπια Ελληνικα καταστηματα,αλλα κ απο ιντερνερτικα ξενα μαγαζια Αγγλικα κ Ιταλικα...
Απο τα Ελληνικα που ψωνιζα μεχρι κ αρχες του 2000 κ κατι,δεν εχω τοσο κακες εμπειριες,οπως περιγραφουν τα παιδια προηγουμενως...μαλιστα μεγαλωσα σε επαρχια κ ψωνιζα κ απο το ντοπιο κ απο την αλυσιδα,δεν ειχα καποιο κολλημα,ουτε προβλημα......ποτε δεν θα ξεχασω στα 17 μου (ασχετος τελειως) που αγορασα το κουπι warlock (b.c.rich),τον τοτε (μπουζουκτση) καταστηματαρχη να αναφωνει την μαρκα b.c.rock κ να με κερναει κ πορτοκαλα ΕΨΑ στο μαγαζι,να μου προτεινει τρατζιστορ ενισχυτακια κ να μου φερεται γενικα αψογα...
Για τις τιμες θα συμφωνησω,οτι πολλακις πληρωσαμε΄΄ παππα ψημμενο΄΄,αλλα σορυ αυτο ισχυε ακομη κ για το ταλαιπωρο καλαθι της νοικοκυρας...παρτε για παραδειγμα το λαδι (εξαιρετικα παρθενο),ποσο φταναμε να το πληρωνουμε στην εποχη των παχιων αγελαδων κ ποσο το διαθετουν σημερα...
Απο τα ξενα μαγαζια που εχω ψωνισει,δυστηχως δεν ειχα αμμεση επαφη με το οργανο κ σε καποιες περιπτωσεις (ευτυχως λιγες)νιωθω ψιλο-θιγμενος απο αυτο που ψωνισα...γιατι αλλο να διατυμπανιζεται κατι οτι ειναι κ καλα near mint condition κ να ειναι επιεικως good... εκει καπου τα χαλαμε...κ να στελνεις email κ να ρωτας ΄΄γιατι ετσι ρε αδερφε΄΄? κ να παιρνει απαντηση οτι ΄΄ενταξει δεν τρεχει τιποτα,σημασια εχει ο τι η κιθαρα παιζει...¨¨...αρα ολα τα κακα της μοιρας μας δεν ειναι μονο Ελληνικο προνομιο/πατεντα ,αλλα κ αλλοδαπο...Απο Θωμα παντως δεν εχω παραπονο,ισα-ισα... ;D ;D
Κλεινωντας θα σας πω κ κατι να γελασετε...εγω βεβαια δεν το βρηκα αστειο,αλλα τεσπα...προχθες βρεθηκα Αθηνα κ πηγα σε Ελληνικο εστιατοριο να φαω...το εστιατοριο διεθετε βιτρινα με ταψια απο το καθε φαγητο...ειχε κ κοτοπουλο με χυλοπιτες...εγω βεβαια απεχθανομαι τις χυλοπιτες κ ζητησα το πιο απλο πραγμα...να μου σερβιρουν κοτοπουλο με πατατες φουρνου (κλασσικ! ;D)...η υπαλληλος αρνηθηκε λεγοντας μου επι λεξη,οτι αν ο καθενας ζηταει πατατες με το κοτοπουλο του,στο τελος θα τους μεινουν οι χυλοπιτες κ θα τις πεταξουν...το οποιο με επιβεβαιωσε οτι τους εχει τυχει πολλες φορες...επεμεινα κ τους ζητησα ευγενικα,εαν ειναι τοσο δυσκολο να εχω αυτο που ζηταω...τελικα μετα απο 10 λεπτη(!!) κουβεντα καταφερα να τους πεισουν να με σερβιρουν με πατατες...το πληρωσα βεβαια χρυσαφι το κοτοπουλο στο τελος...κατι σαν αντιποινα επειδη διεκδικησα αυτο που ηθελε η κοιλια μου.. αυτο θεωρω οτι ειναι καταντια Ελληνικης επιχειρησης κατι που δειχνει οτι δυστηχως δεν ηταν/ειναι προνομιο μονο των Ελληνων που εμπορευοταν τις κιθαρες των ονειρων μας....

Δυστηχως το εργο το συναντησαμε κ συνανταμε παντου...υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις βεβαια...κ αυτους τους βγαζω το καπελο....στο χερι μας ειναι να ψαχνουμε κ να ψαχτουμε....