Καλημέρα! ένας one spot μετασχηματιστής που δίνει 1500mA μπορεί να τροφοδοτήσει τα εξής: crybaby 95, boss ds1, boss od3, boss re20, boss tu2, boss rv5 ταυτόχρονα;
Αν έχεις τα manual, μπορείς να βρεις πόσα mA τραβάει το καθένα, να τα αθροίσεις και να δεις πόσο είναι το συνολικό ρεύμα που χρειάζεσαι. (Αν το κάνεις θα δεις ότι βγαίνει πολύ χαμηλότερο από τα 1500 mA του onespot).
Γενικά, τα 2 σου ψηφιακά είναι που χρειάζονται αρκετό ρεύμα. Τα άλλα και το (και το tuner νομίζω) είναι πολύ "οικονομικά".
ναι, απλά μου φαίνεται περίεργο που στο thomann πχ προτείνουν σε κάθε πεταλάκι μετασχηματιστές που δίνουν πχ 500mA.. επίσης περίεργο μου φαίνεται που το onespot έχει 25 ευρώ και κάνει την ίδια δουλειά με κάτι power plant που έχουν 150 ευρώ. υστερεί κάπου; είναι 'επικίνδυνο' για τα πετάλια;
Μερικά θέματα όπου έχει συζητηθεί το 1 spot. Η γνώμη μου είναι ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά του, το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό για αντίστοιχα πετάλια χωρίς πρόβλημα και άγχος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.