To μπράτσο δεν είναι τρυπημένο! Το τρυπάς ανάλογα με τις ανάγκες σου!παιδια εχει ψωνισει κανεις κομματια απο την rockinger?η απορια που εχω εχει να κανει με το μπρατσο και συγκεκριμενα με τις 4 τρυπες που εχει το μπρατσογια να βιδωσει με το σωμα.επειδη η εταιρια δεν δειυκρινιζει αν ειναι ηδη τρυπημενο μπορει να μου λυσει καποιος αυτη την απορια?
1)"κουμπωνεις" το μπρατσο στο σωμαTo μπράτσο δεν είναι τρυπημένο! Το τρυπάς ανάλογα με τις ανάγκες σου!παιδια εχει ψωνισει κανεις κομματια απο την rockinger?η απορια που εχω εχει να κανει με το μπρατσο και συγκεκριμενα με τις 4 τρυπες που εχει το μπρατσογια να βιδωσει με το σωμα.επειδη η εταιρια δεν δειυκρινιζει αν ειναι ηδη τρυπημενο μπορει να μου λυσει καποιος αυτη την απορια?
Γιατί πολύ απλά καμία κιθάρα δεν έχει ακριβώς τις ίδιες αποστάσεις για τις τρύπες! Ειδικά οι fender είναι άστα να πάνε!φιλε spimav σ'ευχαριστω πολυ.ησουν πολυ κατατοπειστικος.απλα απορω γιατι δεν το χουν ηδη ετοιμο και μας βαζουν σ'αυτη την ταλαιπωρια.anyway...
3)"μετρας" εξωτερικα το τρυπανι πανω στο σωμα και το μπρατσο και βλεπεις μεχρι που πρεπει να τρυπησεις.
Δεν εχουν πολυ πλακα αυτα τα πειραματα? :lol: :lol: :lol:fleamail εχω κανει πειραματα του στυλ να "διαλυσω" και να ξανα φτιαξω και την κιθαρα και το μπασο μου